Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nidhogg 4 Yılda Geliştirilmiş


    Mark Essen tarafından geliştirilen piksellerden oluşan 2D platform-kılıç savaşı oyunu Nidhogg'un geliştirme aşaması oldukça zorlu geçmiş. 2010 yılında Raging Hadron adıyla duyurulan oyun o günden bu yana online multiplayer, yeni oyun modları ve arenaların eklenmesiyle bu yılın başında piyasaya çıkabildi.
 
    Geliştirici Mark Essen'in açıklamalarına göre diğer oyunlarla ilgilenmek, serbest zamanlı projeler, University of Southern California'daki dersler gibi sebepler yüzünden Nidhogg ancak 4 yılda tamamlanabildi.

     Kristy Norindr müziklerde ve bir öğrencisinin network kodlamasında Mark Essen'e yardım etmesi sebebiyle oyunun geliştirme süresi daha da uzamamış. Tabi Mark Essen'in bu kadar uzun sürede projeden soğumaması da bir şans olarak görülebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon Aksiyon Dövüş Co-op PC Bağımsız Nidhogg
League of Legends Aile Filtresine Yakalandı Xbox 360 Oyunlarına Önemli İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

21.1.2014 12:17:47

0
Adamları yapmak 1 sene sürmüş demek ki

The False Shepherd

21.1.2014 11:45:33

0
Indie Game : The Movie adlı filmi izlerseniz bağımsız yapımcıların oyun geliştiriken yaşadıklarını daha iyi ve detaylı şekilde anlayabilirsiniz,belgesel tadında ama güzel filmdir.Haberi okuyunca söylemek istedim sadece bir tavsiye..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nidhogg
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız