Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neverwinter'da Kış Festivalinin Ardından


     Son olarak Shadowmantle modülünün eklenmesi ile oyuncuların ilgisini üzerine çeken Neverwinter, Kış Festivali hakkında bir bülten yayınladı. 
 
     19 Aralık - 9 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Kış Festivali Etkinlikleri, Perfect World Europe için oldukça başarılı geçti. Alacakaranlık Koşusu ve Buzda Balık Tutma etkinliğine rekor bir katılım gerçekleştirildi. Bu yıl, hem katılımcı sayısı hem de hesap başına Kış Festivali'nde zaman geçirenler sayısı bakımından, Perfect World Europe'un en kalabalık etkinliği olarak kayda geçti.
 
      Perfect World Europe Pazarlama ve İletişim yöneticisi olan Nic van ‘t Schip "Neverwinter Avrupada geçirdiğimiz Kış Festivali için oldukça heyecanlandık. Neverwinter, MMORPGitalia.it, Jeuxvideo.com ve Onlinewelten.de gibi başlıca websitelerinde geçtiğimiz yılını ödül kazanan oyunu olarak seçildi. Geliştiricilerin bu şekilde harika etkinlikler sunmasından ve çeviri ekibinin bu kalitede çalışmasına çok gururluyum!" açıklamasını yaptı.
 
      Neverwinter bu etkinliğin ardından sessizliğe gömülmüyor. Hatta yeni etkinliklerinin önümüzdeki hafta gerçekleşmesi bekleniyor. İçeriğini ise ilerleyen günlerde duyuracağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Bethesda'dan Yeni Nesil RPG İçin İş İlanı 2K Games ve Bethesda'dan 'Paket' Anlaşması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aerospace

5.2.2014 17:24:50

0
Ben de senin gibi düşünüyordum. Özellikle gaungulim zindanları yaparak, düşenleri markette satarak 1 milyondan fazla AD yaptım. Bu arada karakter sıfırlamaya 200-300 bin ad harcadım. Markettten 350 bine 110 hızlı binek aldım. Konu hakkında yakında bir rehber yapacağım.

Atassh

17.1.2014 21:40:38

+2
etkinlikler var güzel, fikir güzel; ama neden itemların hepsi çöp. etkinlikten binek alacaksın %50 hız. Para vermeden %110 binek yaptım diyen beri gelsin. 3 milyon AD... Para karşılığını söylemiyorum diliniz uçuklayabilir. Oyundaki fikirleri beğeniyorum. Etkinler sonucu inanılmaz item kazanıyorsunuz. Efsunlar, binek, yardımcı... Sizi asla boş bırakmıyor oyun. Sürekli birşeyler veriyor ama hepsi ÇÖÖÖÖÖP... Parasız gelişmiyor. İlla para yatıracaksın. Bir binek ortalama 50 lira şimdi gelde para yatır diyemeyeceğim; lanet olsun ki yatırdım çok pişmanım...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız