Neverwinter'da Kış Festivalinin Ardından

Samet Basri Taşlı


     Son olarak Shadowmantle modülünün eklenmesi ile oyuncuların ilgisini üzerine çeken Neverwinter, Kış Festivali hakkında bir bülten yayınladı. 
 
     19 Aralık - 9 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Kış Festivali Etkinlikleri, Perfect World Europe için oldukça başarılı geçti. Alacakaranlık Koşusu ve Buzda Balık Tutma etkinliğine rekor bir katılım gerçekleştirildi. Bu yıl, hem katılımcı sayısı hem de hesap başına Kış Festivali'nde zaman geçirenler sayısı bakımından, Perfect World Europe'un en kalabalık etkinliği olarak kayda geçti.
 
      Perfect World Europe Pazarlama ve İletişim yöneticisi olan Nic van ‘t Schip "Neverwinter Avrupada geçirdiğimiz Kış Festivali için oldukça heyecanlandık. Neverwinter, MMORPGitalia.it, Jeuxvideo.com ve Onlinewelten.de gibi başlıca websitelerinde geçtiğimiz yılını ödül kazanan oyunu olarak seçildi. Geliştiricilerin bu şekilde harika etkinlikler sunmasından ve çeviri ekibinin bu kalitede çalışmasına çok gururluyum!" açıklamasını yaptı.
 
      Neverwinter bu etkinliğin ardından sessizliğe gömülmüyor. Hatta yeni etkinliklerinin önümüzdeki hafta gerçekleşmesi bekleniyor. İçeriğini ise ilerleyen günlerde duyuracağız.