Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World'ün Dağıtım Miktarı ve Dijital Satışları Beş Milyonu Aştı

 
   Capcom, Monster Hunter: World'ün dünya genelindeki dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının beş milyonu aştığını duyurdu. Oyun 26 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı. PC versiyonu bu sonbaharda çıkacak.
 
   İlk Monster Hunter oyunu 2004'te piyasaya sunulmuştu ve Capcom tarafından belirtilene göre o günden bu yana Monster Hunter serisi dünya genelinde 45 milyon sattı.
 

   Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
One Piece: World Seeker 8 Dakikalık Oynanış Videosu Code Vein Oynanış Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2018 15:23:52

0
bu oyunu ps2de oynadim.Dehsetu vahset bir oyun.Tum zamanlarin en iyi consol oyunudur.Net

resh_aykut

30.1.2018 12:16:49

+2
Senelerdir nintendo özel olarak kaldığı için insanların ps2 döneminden kalma bir özlemi vardı bu oyuna. Açıkçası inceleme notlarının çok iyi olacağından emindim . Bu kadar çok fazla satması da beni sevindirdi. Çünkü yapımcıların eline Monster hunter ı geliştirmek için çok daha güzel ve işlerini kolaylaştıracak bir fırsat geçti. Ücretsiz etkinliklerle oynama süresi fazlasıyla uzatılabilecek ayrıca . Şimdilik oynama sürem 45 saati buldu. O kadar detaylı ve zorlayıcı bir oyun ki aynı zamanda eğer başlama gibi bir niyetiniz varsa arkadaşlarınızla anlaşıp birlikte oyuna başlamanızı tavsiye ederim. Belgesel gibi oyun olmuş. Oynarken çok keyif alıyoruz . Oyundan anlamayıp oyuna sürekli laf atıp boş boş konuşanlar için çok güzel bir ağız payı olmuş bu arada. :)

Persona_Non_Grata

30.1.2018 10:05:26

0
Av oyunları hastası olarak bende bu oyuna ısınamadım. Gerçek avcılık deneyimi arayanlar "the hunter call of the wild" tek seçenek.

BSC Misafiri

30.1.2018 07:41:05

0
Bu oyun online odaklı mı hikaye moduda var mı

Wayward Son

30.1.2018 07:24:14

0
Mekanikleri olsun, görselliği olsun çok hoş oyunun. Ama genelde avcılık konseptini sevmediğimden hiç giremediğim bir seri. Bu yüzden Far Cry: Primal'ı da oynamadım. Özellikle coop baya keyif veriyor gibi.

İdrak İstimlak

30.1.2018 07:16:38

+4
Monster Hunter World vs Smurfs

Uchigatana

30.1.2018 05:54:38

+5
---Project Scorpio mode on--- Ya şu boş beleş japon oyununda ne buluyor da satıyor anlamıyorum.Monster kesmekten başka işe yaramayan zaman kaybı bir oyun.Xbox one X'ime gelse bile oynamak için yüklemeye tenezzül etmem. ---Project Scorpio mode off ---

2K

29.1.2018 19:58:42

+1
Monster Hunter zaten kendi sadık hayranları olan bir seri. Bugüne kadar en çok satan oyunu 4 olması lazım, 8 milyon civarı satmıştı. Monster Hunter, Yakuza serisi gibi kendi kitlesi dışında olan oyuncuları pek etkilemeye çalışmayan, ilgilenenin takip ettiği bir seriydi. Fakat World ile diğer oyuncuları da kendine çekmeye çalıştı. O yüzden oyun çıkmadan acaba saatlerce canavar avlanma olmayacak mı, animasyonlar ve oynanış daha kolay mı olacak gibi soru işaretleri vardı fakat oynayanların dediğine göre bildiğimiz Monster Hunter oyunu. Kısa sürede 5 milyon satmış ve daha da fazla satacağını düşünüyorum. Benim gibi bu seriyi hep konsollarda oynadığı için PC'ye bekleyen ne kadar bir kitle vardır bilmiyorum ama keşke daha erken çıkarsalardı PC sürümünü.

aLdacTrack

29.1.2018 19:13:17

0
Sevindirici bir haber

Source

29.1.2018 17:17:39

0
Şaşırtıcı
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız