Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikro Ödemeler Halo Serisine Gelebilir


    Son dönemde oyun yayıncılarının yeni gelir kapısı haline gelen mikro ödemeler, şimdiye kadar birçok EA oyununda karşımıza çıkmış ve ardından Call of Duty: Black Ops 2 ve Gears of War: Judgment'e sıçramıştı. Görünene göre bu akıma yeni oyunlar da dahil olacak.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan 343 Industries'den Dan Ayoub, Halo serisinin oyun sisteminde bu tip mikro ödeme unsurların sırıtmayacağını söyledi. Yaptığı açıklamalarda Ayoub, "Epic bunu Gears of War'da denedi ve olumlu sonuçlar aldı. Epic'in sisteminden oyuncular gayet memnun. Eğer biz de oyuncularımızdan bu yönde talep alırsak ciddi ciddi adımlar atabiliriz. Şu an için büyük çaplı olmasa da, konuyla ilgili planlamalarımız var." sözlerini söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana 343 Industries
StarCraft: Ghost İçin Halen Umut Var Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan PS3 Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

9.4.2013 00:37:42

+1
bağımsız ftw. mikro-ödeme yanında mod desteğide getirin desek bir tarafları tutuşur ama

Artizt

8.4.2013 23:41:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN Halo ya deger sorun yok
enayilikten başka bir şey değil.

WiiSmash

8.4.2013 23:17:49

+1
parayla alinan oyunlarda bile boyle odemeler olacaksa f2p ne yahu. gerci bu oyunlara para s*canlar oldukca bizim bu yorumlarimiz hic bi ise yaramaz. ah nerde o eski oyunculuk

veterangamer

8.4.2013 22:26:23

-2
Halo ya deger sorun yok

Return to Monke

8.4.2013 21:24:52

0
Bu ne saçmalıktır ya?F2P'lere laf atıyorduk şimdi bunlara laf atmaya başladık.Cevat Yerli haklı yapsınlar artık F2P oyunları böyle olacaksa.

BSC Misafiri

8.4.2013 19:48:46

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Artizt Artık bundan sonra ne COD ne BF ne de bu türevlere benzeyen oyunlar alınır. 120 liralık oyunu iyice F2P yaptılar anasını satıyım. Önce DLC sonra da bu mikro-ödeme olayı. Sonra da "neden orjinal oyun almıyosunuz" oluyo. Hiç acımıyorum korsan olarak indirdiğim oyunlara.
aynen kardeş son zamanlarda satın aldığım oyunlara bakıyorumda hep bağımsızların artık ea acti ubi gibilerin oyunları satın alınmaz parayı sokaktamı buluyoz

Artizt

8.4.2013 18:23:06

+1
Artık bundan sonra ne COD ne BF ne de bu türevlere benzeyen oyunlar alınır. 120 liralık oyunu iyice F2P yaptılar anasını satıyım. Önce DLC sonra da bu mikro-ödeme olayı. Sonra da "neden orjinal oyun almıyosunuz" oluyo. Hiç acımıyorum korsan olarak indirdiğim oyunlara.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız