Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft: Ghost İçin Halen Umut Var


    StarCraft evrenini farklı bir oynanış açısından konu almasıyla en çok konsol oyuncularını heyecanlandıran StarCraft: Ghost, bundan yıllar önce duyurulmuştu. Sonrasında bilinmeyen bir tarihe ertelenen StarCraft: Ghost, şu an için iptal oldu gibi bir şey. Fakat Blizzard ekibi aynı düşüncede değil.
 
    Blizzard'ın yapımcılarından Matthew Burger, 2002 yılında duyurulan StarCraft: Ghost'la ilgili OPM'ye açıklamalar yaptı. Burger kayıplara konuşan oyunla ilgili, "StarCraft: Ghost hala aktif olarak üzerinde durulan bir oyun. Hiçbir zaman iptal edilmedi." sözlerini söyledi.
 
 Gerçekten ilginç açıklamalar. Yeni nesil öncesinde yeni bir duyuru gelebilir mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Heart of the Swarm Blizzard Strateji PC Starcraft 2 starcraft ghost
Metro: Last Light İçin Yeni Tanıtım Videosu! Mikro Ödemeler Halo Serisine Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

9.4.2013 02:57:41

0
StarCraft: Ghost bilinmeyen bir tarihe ertelenip iptal oldu gibi olmadı Blizzard yıllarca üstünde çalıştıktan sonra istediği kalitede olmadığını söyleyip iptal etti zaten.Ama şimdi yapılan hiç bir zaman iptal olmadı haberleri kafa karıştırıcı gerçekten umarım Blizzard hayranlar başımızı ağrıtmasın diye öyle bir açıklamada yapmış olabilir umarım sonunda yıllardır beklediğimiz oyunlardan bir tanesine daha kavuşuruz.

queenTR

8.4.2013 21:54:25

0
kerrigan kızıl saçlı değilmiydi? Fotoğraftaki sanki nova ablamız gibi.

BlackBeasT

8.4.2013 21:26:30

0
PS2 ve Xbox için duyurulmuşdu , oyun içi videolar yayınlanmışdı ne oluysa Blondy ablamız Ghostlara karışdı.

BSC Misafiri

8.4.2013 18:23:32

0
PS4 konferansonda Diablo değil de Ghost duyurulsaydı ne patlama olur be.

BSC Misafiri

8.4.2013 18:23:27

+2
Yılın heyecanla beklenen oyunları arasında yer eden StarCraft: Ghost çıkışına kısa bir süre kala, oyunun tema edindiği dünyayı gözler önüne seren yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İlk oyunu oynamış ve yeni oyunu heyecanla bekleyenlerin de yeni şeyler öğrenebileceği tanıtım videosunda; örneğin etraftaki konuşmaları dinleyerek görevlerimiz konusunda daha çok bilgi sahibi olabiliyoruz. Nihayetinde video bize starcraft evreninin en büyük tehdidin mutantlar değil insanlar olduğunu hatırlatıyor bir kez daha. Atmosferiyle size nefes alan , StarCraft: Ghost videosunu bu son tanıtım videosunu kaçırmayın! Videoya burdan ulaşabilirsiniz http://www.google.com/search?q=nah&hl=tr&client=tablet-unknown&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=09tiUZamHKrX7AbqyYAo&ved=0CCsQsAQ&biw=1280&bih=800

khyrasothemis

8.4.2013 18:07:15

0
blizzard'ın belkide en guzel oyunlarından biri olabılırdı, umarım oyun rafa kaldırılmamıstır, yenı nesıl grafık ve oynanıs tarzıyla önumuze sunulur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Heart of the Swarm
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız