Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, İngiltere'de Bazı Bulut Tabanlı Oyunların Haklarını Satmayı Düşünüyor

 
 
Microsoft'un 69 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımı için yasal onay almak amacıyla Birleşik Krallık'taki bulut tabanlı oyun haklarının bir kısmını satmayı düşündüğü bildiriliyor. Bloomberg kaynaklarına göre Microsoft belirtilen oyun haklarını telekomünikasyon, oyun veya internet tabanlı şirketlere veya özel sermayeye sahip bir şirkete satabilir.
 
CMA süreci altı hafta uzattı
 
 
 
Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasalar Komitesi (CMA), yeni yeni yükselen bulut oyun pazarı üzerindeki etkilere ilişkin endişeler nedeniyle Nisan ayında Activision anlaşmasını engelledi. CMA ek olarak şu anda Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasıyla ilgili son kararını altı hafta daha uzattı.
 
Microsoft'un 28 Temmuz'da başlayacak yeni mahkeme sürecinde CMA kararına itiraz etmeyi planlanmıştı. Ancak bu haftanın başlarında Xbox ve CMA, mahkeme dışı bir anlaşmaya varmak amacıyla yasal işlemleri durdurdu.
 
Microsoft artık mevcut satın alım süresi (18 Temmuz) sona ermeden önce işlemi tamamlamak istiyor. Eğer işler beklenildiği gibi gitmezse Xbox, Activision Blizzard'a 3 milyar dolar ödeyecek ve satın alım müzakereleri yeniden başlayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
The Last of Us Part 2'nin PS5'e Remaster Sürüm Olarak Geleceği Söyleniyor Payday 3 Tek Oyunculu Modda Bile İnternet Bağlantısı Gerektirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız