Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı!

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Series X konsolunun yeni bir sürümü ortaya çıktı. Sızdırılan görüntülere bakacak olursak tamamen beyaz bir renkte olduğunu ve aynı zamanda dijital bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliriz.
 
Microsoft daha önce yeni bir Xbox Series X konsolunun geleceğini bildirdi 
 
 
 
eXputer geçtiğimiz ay Microsoft'un bu yaz beyaz renkli ve tamamen dijital bir Xbox Series X konsolunu piyasaya sürmeyi planladığını bildirmişti. Yeni sürüm içerisinde gelişmiş bir soğutucu ve birkaç iyileştirilmiş bileşen yer alacak. Bunun dışında iddialara göre herhangi büyük bir gelişme beklenmiyor.
 
Öte yandan ortaya çıkan sızıntı bilgilere bakacak olursak, beyaz konsolun Kasım 2020'de piyasaya sürülen ve 500 dolarlık bir fiyata sahip olan Xbox Series X konsolundan daha ucuz bir fiyata sahip olacağı belirtiliyor. Son olarak geçtiğimiz Eylül ayında yeniden tasarlanmış ve tamamen dijital bir X konsolunun kullanıcılara sunulacağı bildirildi. Bu konsolun kod adı 'Brooklin' olarak karşımıza çıkıyor.
 
Konsolun görüntülerine aşağıdaki Twitter gönderisinden ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

31.3.2024 12:44:54

0
Dümdüz buzdolabı gibi birşey. Kaç sene önce çıkan Halo infinite limited edition versiyonu mükemmel duruyordu. Çıkar tekrar piyasaya isteyen alsın işte bu nedir.

BSC Misafiri

29.3.2024 11:32:16

0
boş işe yaramaz ışıktandır belki beyaz baya krem rengi gibi görünüyor kirli gibi ve ayrıca daha da boyutu küçültülemez miydi slim gibi

BSC Misafiri

29.3.2024 11:29:18

0
Fake gibi duruyor en azından hiç yenilenmeye gitmemiş ilginç. Yukarıdaki yorum sahibinin dediği gibi sızan belgede type c vardı bunda o yenileme bile yok eğer gerçekse bayagi tembel işi olmuş.

BekirTemel

29.3.2024 02:09:59

0
beyaz olup kötü olan bir şey görmedim, göz aşinalığı çok olduğu içün bazı kötü tasarımlı arabalar hariç, görkemli, heybetli, bayıldım

BSC Misafiri

29.3.2024 01:36:33

0
İçerisinden koca disk sürücüsünü çıkarıyorsun bari sızan belgede ki silindir gibi bir tasarımı olsaymış işin kolayına kaçmış sanki tasarım ekibi, acaba heatsink'i de kırpmışlar mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız