Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator Serinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Olmayı Başardı

 
Microsoft Flight Simulator 38 yıllık seri tarihinde en büyük çıkış yapan oyun olmayı başardı.

Aynı zamanda Xbox Game Pass PC'nin de en büyük çıkış yapan oyunu oldu.
 
Microsoft'tan Jorg Neumann konuyla ilgili olarak "Microsoft Flight Simulator iki hafta önce çıkışını gerçekleştirdi. Topluluğumuzun inanılmaz desteği sayesinde gökyüzüne çıkan bir milyondan fazla oyuncuya ulaştık." dedi.
 
"Topluluğun Microsoft Flight Simulator'a verdiği tepkiler harika. Bu topluluk 26 milyondan fazla uçuş gerçekleştirdi ve 1 milyardan fazla mil mesafe kaydetti. Bu mesafe dünyanın çevresinde 40 binden fazla tur atmakla eşit."
 
Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Oyunun aldığı yorumları içeren yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Black Widow'dan Yeni Görseller Paylaşıldı GeForce RTX 3080 DOOM Eternal Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kamikaze_TR_

6.9.2020 14:12:33

0
Aşk yok ihtiraz yok senaryo zayıf . 😀😀😀 Halbuki iyilik yapmışlar al game pad ile de oynayabil diye hastalarının dışında zevk alabilecek tâbi olmaz.

kataaay

4.9.2020 21:11:39

+1
Arkadaşlar adı uçuş simülasyonu olan bir oyundan uçuş dışında sizlere ne sunması bekliyordunuz, detaylandırmanızda fayda var. Adı üstünde Microsoft Uçuş Simülasyonu. Uçakta hasarları ve diğer etkileri görememek can sıkıcı ancak oyun şu haliyle bile ortalama üstü bir pc'yi sonuna kadar zorluyorken, bu tarz teknik detayları oyuncuların bilgisayar sistemlerinde arıza oluşturma olasılığı nedeniyle eklememiş olmaları ciddi bir olasılık gibi duruyor.

BSC Misafiri

4.9.2020 08:36:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: haktan24 ben bu oyunu bir türlü indiremedim arkadas game pass üzerinden en az 4 defa indir sil indir sil yaptım pc 1 gün acık tuttum inen veri sadece 10 gb normalmı arkadas bu indirme varmı bi taktigi birşeyi yemin ediyorum sinir krizine soktu cıktıgından beri oyunu indirip oynayamadım
Microsoftun rezil oyun indirme politikasından hocam, sizde suç yok.

Lord Melkor

4.9.2020 03:20:56

0
Burda sorun çok göze sokulması. Özellikle sıkılmalar çok normal çünkü oyun o sıkılanlar için değil. Oyun bir uçuş similatörü ve buna ilgisi olmayanların normalde bu oyunun çıkışından bile haberdar olmaması lazım ama gamepassde olunca ve böyle pazarlanınca sanki herkese hitap eden casual bir oyunmuş algısı oldu.

Metal-Gear

4.9.2020 02:05:55

0
Beni de birkaç saatte sıktı, uçmaktan başka bir şey yok doğal olarak ama o da nereye kadar. Yer yüzüne yaklaştıkça aynı google earth gibi bozulup istikrarsızlaşan görüntü bunda da olduğu için sahteleşiyordu pek çok yer. Mevcut uydu verisi neyse temelde onu veriyor daha fazlasını beklemiyordum zaten.

Bigbangg

4.9.2020 00:52:38

0
Oynamadım ama bir kaç video izledim.Uçağın çarpma anı,hasar yok. Daha keyifli yapardı

haktan24

3.9.2020 21:48:28

0
ben bu oyunu bir türlü indiremedim arkadas game pass üzerinden en az 4 defa indir sil indir sil yaptım pc 1 gün acık tuttum inen veri sadece 10 gb normalmı arkadas bu indirme varmı bi taktigi birşeyi yemin ediyorum sinir krizine soktu cıktıgından beri oyunu indirip oynayamadım

BSC Misafiri

3.9.2020 21:29:58

+1
GOTY çok net.

rambocuk

3.9.2020 21:02:14

0
tanıdık bildik yerleri gezmek hoş olsa da kısa sürede sıktı, uçağı yanlış kullandığında aldığın hasarı uçakta görememek çok can sıkıcıydı birden bire duruyor öldün çık what, o fizik ve görsellik olsaydı yine oynardım daha mesela aşırı hız yaptım kanatlar çatlamaya başlıyor felan parçalanıyor o zaman hadi aracı bozmadan kırmadan götüreyim hevesi olurdu öldün çık yazınca hiç sarmıyor, tır sürme oyunu gibi işte seveni çok sevecek

BSC Misafiri

3.9.2020 20:43:27

0
Pc'de sattığın 1 milyon oyun 125 bin konsola tekabül ediyor. Microsoft Pc platformuna bu denli özen göstermesi oyunlarını getirmesi hem oyuncular açısından hem de Microsoft açısından oldukça iyi oldu. 100 milyon konsol satmaktansa yazılım satıp o kadar zahmete girmezsin daha karlı iş yapmış olursun. Bu Pc hamlesini Sony'den de bir kaç oyun duyurusuyla bekliyorum.

aterikasedi

3.9.2020 20:09:28

+1
Eh o kadar reklama tanıtıma normaL değil mi ? Önceden sadece simulasyonla ilgilenen belli bir kesime hitab ederdi.Şimdiyse casual oyuncuya da hitab eden bir tarzı var oyunun-simulatörün.Haliyle herkes merak edip bi indirdi.Üç beş el atıp kendi şehrinde bi turladıktan sonra bir daha yüzüne bakmamak üzere bi kenara attı.Sadık kitlesi bir sonraki sürüme kadar sömürecektir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız