Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Max Xeno: Reborn, 10 Haziran'da Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı PQube, Metal Max Xeno: Reborn'un 10 Haziran'da batıda PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Metal Max Xeno: Reborn ilk olarak 10 Eylül 2020'de Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü.
 
Metal Max Xeno: Reborn, 2018'deki Metal Max Xeno'nun remake'i ve gerçek zamanlı savaş - araç savaş unsurlarına sahip bir aksiyon JRPG'si olarak karşımıza çıkıyor. Yeni oyun motoru, destek köpeği Pochi, çeşitli diğer iyileştirmeler ve ayarlamalar ekliyor.
 
Yalnız bir avcı olan Talis'e katılın. Canavarlara ve robotik düşmanlara karşı intikam dolu bir mücadelede müttefikler arayın. Yıkılmış bir dünyada yolculuk ederken yeni beceriler öğrenin ve özelleştirin. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal Max Xeno: Reborn tank savaşları JRPG PQube
League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonu fastPay Wildcats Oldu! Steam Haftalık En Çok Satan Oyunlar Listesinde LEGO: The Skywalker Saga İlk Sırada

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Max Xeno: Reborn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız