Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Clans İçin İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
Piranha Games Eylül 2023 tarihinde duyurduğu taktik tabanlı nişancı aksiyon oyunu MechWarrior 5: Clans için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Daha önce duyurulduğu üzere bu yapım PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformlarına çıkışını gerçekleştirecek. 
 
Tamamen bağımsız ve tam oyun deneyimi 
 
 
 
MechWarrior 5: Clans, MechWarrior evreninde geçen ve tamamen bağımsız yeni bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Farklı oyun tarzını bizlere sunmayı hedefleyen bu yapım, 2019 yılında piyasaya sürülen MechWarrior 5: Mercenaries'i takip edecek. Doğrusal tabanlı tasarım içeriği ile beraber oyun hem PC hem de mevcut nesil konsollar için çıkacak.
 
Klasik mecha tabanlı yapısıyla oyunda robot savaşlarına geçiş yapabilecek ve hem tek oyunculu hem de 5 oyuncuya kadar işbirliği modu ile oynayabileceğiz. Burada robotların gücünden yararlanabilecek ve aynı zamanda geliştirici ekibin belirttiğine göre sürükleyici ve unutulmaz bir hikaye içerisinde kendimize yer bulabileceğiz.
 
MechWarrior 5: Clans, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Stellar Blade Geliştiricisinin Yeni Projesinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı Tales of Kenzera: Zau İlk Gün PlayStation Plus'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız