Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Madden NFL 19 EA Access ve Origin Access'e Eklendi

 
Electronic Arts, amerikan futbolu oyunu Madden NFL 19'u EA Access ve Origin Access sisteminin kütüphanesi eklediğini duyurdu. Oyun Origin Access Premier aboneleri için çıkışından itibaren mevcuttu şimdi Basic aboneler de erişebilir.

EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL. Origin Access Basic aboneliği aylık € 3.99, yıllık € 24.99. EA Access ve Origin Access Basic aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını 10 saat kadar deneyebilir ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirimler alabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:


Madden NFL 19'da daha hassas kontrollerle zaferden zafere koşun ve kurduğunuz tüm oyun stratejilerinde kazanmak için kontrolü elinize alın. Oyuna eklenen Gerçek Oyuncu Hareketi sayesinde en kritik anlarda, her adımda daha fazla kontrol sağlayarak sahadaki stick becerilerinizi kanıtlayın. Yeni stratejik takım oluşturma araçları ve Serideki ilk özel draft sınıf düzenleyicisinin gücünü kullanarak hanedanlığınızı kurarken kontrolü elinize alın. Ultimate Team'de geçmişten ve günümüzden NFL yıldızlarını takıma alıp geliştirerek her yönden rekabeti ele geçirin. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ea
Nintendo 2019 Mali Yılında "Herkesi Mutlu Edecek" Duyurulmamış Oyun(lar) Çıkaracak Observer Switch için 7 Şubat'ta Çıkacak

juvecan

2.2.2019 15:21:29

0
Cok erken oldu axese gelmesi fazla satılmadı galiba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız