Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGR: Revengeance'ta Raiden'ın Baş Belaları (Video)

 
    Konami, Raiden hayranlarının yakından takip ettiği Metal Gear Rising: Revengeance için yepyeni bir oynanış videosu görücü karşsıında.
 
     Desperado Enforcement'ın "Winds of Destruction" kod adlı 3 cyborg'u Mistral, Monsoon, ve Sundowner'ı görüyoruz. Raiden, videonun sonlarına doğru baş düşmanı diyebileceğimiz Samuel ile kapışıyor.
 
    Metal Gear Rising: Revengeance, 22 Şubat'ta PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. İşte yeni videonuz: 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising oynanış videosu gameplay Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Legend Of Grimrock 600.000 Rakamını Geride Bıraktı Sony, Amerika Karargahını Satıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Saiki

20.1.2013 04:28:02

0
Oyun oldukça sürükleyici arkadaşın dediği gibi japonca seslendirmeli versiyonunu seçeneklerde varsa mutlaka japonca oynanır, ingilizce çok yapay geliiyor elinde katana olan adamda. Dmc 5 yerine kesinlikle bu oyunu oynarım MGS tadı kadar olmasa da oyunun atmosferi/müzikleri ve atraksiyonları kendini oynatır bu adam matrix te neo yokken MGs 1/2 mermileri kesip duvarlardan zıplıyordu.

itachi237

18.1.2013 18:22:04

0
şu oyunu japonca dublaj ingilizce altyazı ile oynayabilsek ne güzel olurdu.. mgs4 japonca oynanamıyordu. sırf bunun için 3. bölge almıştım oyunu japonca dil desteğide olsun diye ama yoktu..

Oguz_Cole

18.1.2013 17:12:09

0
İkinci tanıtılan bossa ismi galiba monsoon du bayıldım videodan anladığım kadarıyla bosslar hemen düşmicek onları indirmek baya uzun sürecek, oyun bence güzel ancak notları düşük olucak ve eleştirilerde ağır, en basitinden videoda bile bosslardan bir tanesi koskoca direği savurup kırdıktan sonra hemen yok oldu direk bu bile birçok kişi için eleştirme sebebi ayrıca ismini kullanıyor diyede onlarca negatif eleştiri gelecektir ancak ben bu tarz oyunlarda bu şeylere pek takmadığım için ve bir çok kişinin aksine raiden a bayıldığım için oyunu kesinlikle alıp oynamayı düşünüyorum

2K

18.1.2013 14:22:08

0
Platinum Games'e ve MG'ye yakışır karakterler ortaya çıkarmışlar oldukça beğendim karakterleri fakat nedense en başında beri bu oyun patlayacak gibime geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız