Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend Of Grimrock 600.000 Rakamını Geride Bıraktı


 Geçtiğimiz yılın önemli bulmaca oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan ve özellikle sıra tabanlı yapısıyla oyunculara farklı bir atmosfer sunan Legend Of Grimrock'un satışları da bir hayli iyi gidiyor.
 
   İki hafta boyunca Steam'in en çok satan oyunlar listesinde ilk sırada bulunan yapımın toplam satış rakamı ise 600.000'i geçmiş durumda. Ayrıca oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yayımlanan level editörü aracılığıyla oluşturulan içeriklerden 450 tanesi de Steam Workshop'daki yerini aldı. Oyunun yapımcısı Almost Human ekibi ise satış rakamlarından oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
legend of grimrock rpg pc puzzle dungeon crawler finlandiya
Kojima: "Phantom Pain'i Beğendim" MGR: Revengeance'ta Raiden'ın Baş Belaları (Video)

Basol61

18.1.2013 14:56:46

+1
Bu oyun tarzı bi 20-30 sene öncesinin efsane türüydü.Şimdi bu nesile uyarlanmış hali Legend of Grimrock'un bu kadar satması şaşırtıcı ama başarılı olmalırını ve devam oyunlarını yapmalarını isterim.Yalnız bu oyun biraz daha geliştirmeleri lazım.Senaryosu pek ilgi çekici değildi seslendirme falan yoktu.Müzikler fazla yoktu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legend of Grimrock
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız