Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Grimrock 2 Alpha Test Aşamasına Geçti


     Korkutucu zindanların yanında açık alanlarda da maceralara atılacağımız Legend of Grimrock 2, alpha test aşamasına resmi olarak geçti. Bu olay oyunun çıkma aşamasına iyice yaklaştığını gösteriyor.
 
     Bunun üzerine yapımcı şirket Almost Human'a çıkış tarihi sorulunca firma şöyle bir açıklama yaptı. " Öncelikle Legend of Grimrock 2 bu yıl çıkacak. Şu an için çıkış tarihini daha daraltamasak da oyunun 2014'de çıkacağı kesin." Yapımcı şirket ayrıca oyunun Steam Erken Erişim'de yer almayacağını belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
RPG PC Almost Human Legend of Grimrock Legend of Grimrock 2
EA Sports'un Simülatörüne Göre 2014 Dünya Kupası'nın Şampiyonu Almanya Olacak Grid: Autosport için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

5.6.2014 13:34:03

0
Erken erişimde olmaması iyi. Hatasız bir oyun çıkarılması daha önemli. Watch dogs çıktı da ne oldu. Ubisoft oyun üzerinde hala çalışıyor.

musAKka

4.6.2014 21:53:31

0
Old-school RPG'lerin en güzel örneklerindendi ilk oyun. Elime kareli defter alıp adım adım ilerlerken sayfalarca harita çizmiştim. Umarım ilk oyunun çizgisinden devam ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legend of Grimrock 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız