Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Heyecanı GameX’i Salladı


     Dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ve önemli isimleri ağırlayacak olan GameX 2012, bu yıl TÜDOF’un da katkılarıyla gerçekleşirken kapılarını oyun severlere açtı. 20 Eylül’de kullanıma açılan Türkiye sunucusu ve Türkçe seslendirme seçeneğiyle kullanıcılarına üstün hizmet vermeyi amaç edinen Riot Games, tamamı League of Legends görselleriyle donatılan standı ve oyundaki kostümleri giyen renkli karakterler ile GameX’te de hayranlarını coşturdu.

     Riot Games Uluslararası İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nicolo Laurent katıldığı söyleşide Türkiye’deki oyun pazarını değerlendirdi ve League of Legends’ı Türkiye’ye taşıdıkları için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. “Riot Games’i Türkiye’ye taşırken asıl hedefimiz buradaki en oyuncu odaklı oyun şirketi olabilmekti. 80 milyon nüfusu olan Türkiye’deki 35 milyon internet kullanan kişi olması ve bunun da yaklaşık 21 milyonunun oyun oynuyor olması ise bizi daha da heyecanlandırdı.
 
     Yaptığımız araştırmalar sonucunda Türk oyuncularının PC’deki online ve çok oyunculu oyunları tercih ettiklerini gördük. Bunun yanı sıra buradaki oyuncuların birbirlerine karşı savaştıkları ‘PvP’ oyunları ve herkes gibi ücretsiz oyunları sevdikleri bilgisini aldık. League of Legends tüm bu özellikleri bünyesinde topluyor. Bizim de amacımız Türk oyuncularına kendi dillerinde ve sunucularında hizmet vererek League of Legends’tan daha çok keyif almalarını sağlamaktı” dedi.

     League of Legends standında gerçekleşen GameX 2012’nin açılışında Nicolo Laurent açılış konuşması gerçekleştirerek Türkiye’deki artan oyuncu sayısına en iyi hizmeti vermeye çalıştıkları için mutlu olduğunu belirtti. “Buradaki potansiyelin her geçen yıl arttığını görüyoruz. Organizasyonlar, hizmetler, teknoloji ve oyunlar her geçen sene daha da iyiye gidiyor. Umarım Türkiye’yi daha çok ziyaret edebilirim” dedi.

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Mass Effect'e Kusursuz Live-Action Film; Red Sand! Modern Warfare 2'de Müslümanları Kızdıran Hata!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız