Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EMEA Masters Spring 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı!

 
 
    League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvasında grup aşaması tamamlandı. Temsilcilerimizden yalnızca Beşiktaş Esports, üst tura çıkarken Papara SuperMassive ve Boostgate Esports turnuvadan elendi. 
 
     A grubundan, Beşiktaş Esports ile Geekay Esports, B grubundan, SK Gaming Prime ile Karmine Corp Blue, C grubundan Team BDS Academy ve Nigma Galaxy MENA ve D grubundan Eintracht Spandau ile Anonymo Esports üst tura yükseldi.    
 
     Grup aşamasının ikinci gününde Beşiktaş Esports, ilk rakibi Los Heretics'e 1-0 mağlup oldu, ikinci rakibi Zero Tenacity ve üçüncü rakibi Geekay Esports karşısında ise 1-0 galibiyet elde etmeyi başardı ve toplamda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet sayısıyla grup aşamasından üst tura yükselmeyi başardı. A grubundan Beşiktaş Esports ile Geekay Esports üst tura yükseldi. 
 
     B grubunda temsilcimiz Boostgate Esports rakipleri Karmine Corp Blue, Dsyre ve SK Gaming Prime karşısında galibiyet elde edemedi ve turnuvaya veda etti. B grubundan üst tura yükselen takımlar ise SK Gaming Prime ile Karmine Corp Blue oldu.
 
     C grubunda temsilcimiz Papara SuperMassive rakipleri Nigma Galaxy MENA, Team BDS Academy ve Guasones Team karşısında galibiyet elde edemedi ve turnuvaya veda etti. C grubundan üst tura yükselen takımlar ise Team BDS Academy ile Nigma Galaxy MENA oldu. 
 
     Playoff karşılaşmaları 22-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Beşiktaş Esports, Playoff etabında SK Gaming Prime ile eşleşti. Karşılaşma 22 Nisan Pazartesi günü saat 18:00'da oynanacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Açık Dünya Aksiyon Oyunu Unending Dawn'dan Yeni Oynanış Videosu V Rising İçin Ruins of Mortium Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız