Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last of Us'ın Yeni Videosu Dublaj Ekibinin Elinde


    Oyunların yayınlanan videolarına yaptığı Türkçe dublaj çalışmalarıyla adından söz ettiren Oyun Çeviri'nin Dublaj Ekibi, bu kez The Last of Us videosuyla birlikte karşımızda. Türkçe altyazılı olarak çıkacak olan The Last of Us'ın bu videosunda Ellie, Joel ve Tess üçlüsü arasındaki ilişkiyi daha rahat anlayabiliyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony
Batman: Arkham Origins'in İlk Görüntüleri EA, İkinci Kez En Kötü Firma Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

17.4.2013 20:02:15

0
her konuda aynı yorumlar bıkmadınız mı artık? adamların kendi keyfi ,istediğini türkçeye çevirir istediğini çevirmez. bazı insanlar hadlerini gerçekten de aştılar .Artık kimin ne yapacağını söyler hale geldiler .

BSC Misafiri

10.4.2013 15:42:36

0
''biri maddiyat demişte bağış butonu var ver sürekli bağış geliyor o yüzden karşılıksız falan boş konuşmayalım.kendini beyenmiş,aksi,en iyisini onlar bilir,birşeyi eleştirme vb. o kadar sayabilirimki sayfa yetmez.Peki neden bu hale geldi ? cevabı basit sitenin demirbaşları başka bir stüdyoya geçti koca site bir avuç çocukmu desek,tecrübesizmi desek bir topluluğa kaldı.o yüzden artık ne takip ediyorum,nede çıkardığı yamaları indiriyorum.bide site ismini videoçeviri yapsalar çok güzel olur çünkü yaptıkları tek iş bu şu sıralar.'' Adamlar kimseyi bağış yapmaya zorlamıyorlar, bağış yapmadan istediğin yamayı kullanabiliyorsun, site masraflarına da destek görmek amaçlı bağış sistemi kurmuşlar ne kötü yanı var bunun? Ne güzel işte takdir eden insanlar siteyi destekler etmeyenler desteklemez. Ekşi sözlükte bir yazarın oyunçeviri hakkında şu yoruma aynen katılıyorum; ''burada bile kendinde çemkirme hakkını bulabilen insanları gördüğüm sitedir ne yazık ki. adamlar tamamen amatör zihniyet ile işe başlıyorlar. işi büyütüyorlar. umarım bu kadar çalışmanın ardından ellerine tatmin edici ücretler geçiyordur. malum şahıslar da kalkıyor, yok şunu yapamadılar, yok bunu edemediler. e bi bırakın gidin! sen hiç bir şey verme. bilgisayarın başında otur. birtarafında çıban çıksın. sonra da bu kadar işle uğraşan adamlardan durmadan iste. vay emenike vay!''

Guest-8BD6C1C54

10.4.2013 12:45:01

0
dublaj çabanız olabilir fakat bu seslendirme objektif olmak gerekirse başarısız olmuş, ikilemde kalan arkadaşlar için orjinal video yu bir kez daha izlemelerini tavsiye ederim . dikkat ederseniz bırakın oyunun ruhunu hissettirmeyi karakterleri bile hissetterimeyen başarısız bir dublaj çalışması olmuş . durum tamamen oyunceviri ile de alakalı değil arkadaşlar mesela god of war ascension , sony aracılıgıyla türkçe dublajlı çıkarılmasına ragmen pek çok türk oyuncu ingilizce dublaj türkçe altyazı ile oynadı, ses dediğimiz iş sanattır , özen gerektirir, kalite de gerektirir . bknz. solid snake , adam jensen vb.

ankara

10.4.2013 11:19:38

+4
Yama bekleyen:abi oyunun turkce yaması cıkmadı mı hala 2 yıl oldu:? Oyunceviri:Teknik aksaklıklardan dolayı teste yenıden basladık en kısa zamanda cıkacak Yama bekleyen:cok yavaşsınız oyunun 3 tane versiyonu cıktı Oyunceviri:Biz bu işi Gönullu yapıyoz sizden paramı istedik bizim okulumuz var sınavımız var isteyen turkce yamayı bekler isteyen setupa tıklar oynar Size para istediniz diyen oldumu vayatta oyunu cevirin dyen oldumu madem baslıyorsun yamayı bekleyen cocukları bekletme bekleyenın coğu 12 17 yas grubu ve cocuklara hakaret iceren sözler söylemeyın yada alın tasnızı tarağınızı .... gidin yapacığınız yamayıda.........

--MichaeL--

10.4.2013 10:22:56

0
biri maddiyat demişte bağış butonu var ver sürekli bağış geliyor o yüzden karşılıksız falan boş konuşmayalım.kendini beyenmiş,aksi,en iyisini onlar bilir,birşeyi eleştirme vb. o kadar sayabilirimki sayfa yetmez.Peki neden bu hale geldi ? cevabı basit sitenin demirbaşları başka bir stüdyoya geçti koca site bir avuç çocukmu desek,tecrübesizmi desek bir topluluğa kaldı.o yüzden artık ne takip ediyorum,nede çıkardığı yamaları indiriyorum.bide site ismini videoçeviri yapsalar çok güzel olur çünkü yaptıkları tek iş bu şu sıralar.

Cruzer26

10.4.2013 10:09:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price Desteklemiyorum tamamen reklam amaçlı bir şey ayrıca sesler çok kalitesiz<br>oyunçeviri gibi siteleri hep antipatik bulmuşumdur zaten<br>altı üstü bir çeviri yapıcaksın ağlaya zırlaya yıllarca bitiremiyorsun.<br>güzel çalışmaları var mı var ama bu tutumları yüzünden türkçe çeviri sitelerini sevmiyorum ve desteklemiyorum.
Tutumları dediğiniz şeye bilinçsiz ve nankör kullanıcılar sebeb oluyor 5 saatte bitirebiliceğiniz bir oyunu aylarca çeviriyorlar ve bunun karşılığındada hiçbir maddiyet beklemiyorlar tek bekledikleri şey biraz saygı ama buna rağmen ''yama hala çıkmadımı''''ne zaman çıkıcak'' gibi ve bundan daha çirkin yorumları yazanlara tepki gösterceğinize çevirmenlere tepki gösteriyorsunuz.İngilizce bilmeme rağmen yaptıkları çevirileri ben yapamıyorum adamların harcadığı emeklere ve saatlere saygısızlık ediliyor dublaj konusuna gelince herkes Okan Yalabık'la çalışıcak diye bir kaide yok bunlar gönüllülerin yaptıkları çalışmalar iyileride var kötüleride var benim anladığım seslendirme yapan kişilerin sayısı az bu sebebten medeni cesaretlerini tebrik ediyorum ve bunu genel olarak söylüyorum eleştirdiğin insanın üstüne birşeyler koyamıyorsan yada koyamıycaksan hiç eleştirme

Recharged

10.4.2013 10:06:30

+1
Türkçe çalışmalarını genelde takip ediyor ve beğeniyorum ancak bu dublaj maalesef fiyasko olmuş.

CrystalChamp

10.4.2013 06:45:19

0
Sorumsuz çevirmenlerle dolu troll bir kadroya sahip kibirli gençler korosu. Koordinasyon olsa öyle devasa bir kitleyi arkalarına alırlar öyle büyük bir ilgi görürlerki eminim kendileri bile tahmin edemezler ne boyutta olabileceğinin. Ama lütfen tepki göstermeyin onlar milleti için tüm fedekarlığı göze almış birkaç vatanseverden bitanesi. Arkadaş istemiyoruz video çeviri ! Çıkınca oyunu çevir yada bıdıbıdı yapıcaksan onuda çevirme siz yokkende biz oyun oynuyorduk belkide çoğunuz dünyada yokken !

SOLID SNAKE

10.4.2013 04:35:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price Desteklemiyorum tamamen reklam amaçlı bir şey ayrıca sesler çok kalitesiz<br>oyunçeviri gibi siteleri hep antipatik bulmuşumdur zaten<br>altı üstü bir çeviri yapıcaksın ağlaya zırlaya yıllarca bitiremiyorsun.<br>güzel çalışmaları var mı var ama bu tutumları yüzünden türkçe çeviri sitelerini sevmiyorum ve desteklemiyorum.
Aynen katılıyorum. Dublajda bir şeye benzemiyor, reklam kokan hareketler bunlar...

Frozen Grenadier

10.4.2013 03:36:01

+2
Desteklemiyorum tamamen reklam amaçlı bir şey ayrıca sesler çok kalitesiz oyunçeviri gibi siteleri hep antipatik bulmuşumdur zaten altı üstü bir çeviri yapıcaksın ağlaya zırlaya yıllarca bitiremiyorsun. güzel çalışmaları var mı var ama bu tutumları yüzünden türkçe çeviri sitelerini sevmiyorum ve desteklemiyorum.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız