Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Multiplayer'ın Geliştirilme Aşamasında Olduğu Doğrulandı

 
 
Naughty Dog ekibi tarafından geliştirilen ve bir süredir ses çıkmayan The Last of Us Multiplayer'dan yeni haberler ortaya çıktı. Oyun yönetmeni Vinit Agarwal tarafından Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderide projenin hala arka planda geliştirildiği doğrulandı.
 
Proje arka planda geliştirilmeye devam ediyor
 
 
 
Bağımsız ve yan oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan The Last of Us Multiplayer bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Bu yılın başlarında Bloomberg'den Jason Schreier oyunun geliştirilmesinin yavaşladığını iddia etti. Bu olayların ardından birçok topluluk projenin tamamen rafa kaldırıldığını ve iptal edildiğini aktardı. Ancak bu duruma bir açıklık getirildi.
 
Agarwal tarafından yayınlanan gönderi her ne kadar Super Mario Bros. Wonder. ile alakalı olsa da çok oyunculu proje hakkında çeşitli yorumlamaları içeriyor. Burada projenin rafa kaldırılmadığı ve arka planda geliştirildiği aktarılıyor. 
 
The Last of Us Multiplayer projesinde hikaye modunun yer alacağı ve mevcut evreni genişleteceği söyleniyor. Ayrıca bu evreni zenginleştireceği de belirtiliyor. Burada ilgi çekici bir yapının da oyunculara sunulacağı aktarılıyor.
 
Oyun yönetmeninden gelen bu açıklama bekleyenler için güzel bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Peki siz bu oyunu hala bekliyor musunuz? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Fortnite'ın 5. Bölüm Haritası Sızdırıldı! Nvidia GeForce Now Hizmetine Kasım Ayında 50'den Fazla Oyun Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.11.2023 11:13:46

0
En çok oynanan online oyunlardan biri uncharted multiplayer kısmı. Arkadaşın haberi yok gibi.

BSC Misafiri

6.11.2023 10:20:48

0
Bana içinde Deathmatch, Battle royale, Rehine kurtarma vs olan modlar yeter.Oyunun Çok derin olmasına gerek yok. 3-5 harita yapsınlar öyle çok büyük olmasınada gerek yok, Herkes eğilerek gidecek zaten.. 2. Oyundaki şehir merkezi büyüklüğündeki haritalardan oluşsa yeter mesela...

BSC Misafiri

6.11.2023 10:20:40

0
Abi adamlar o kadar mekanik yapmış neden sadece Single Player'da harcansın o emek.. Yapacaklarsa yapsınlar. O animasyon, Oynanış, Ses efektlerini, görselliğini, Vuruş hissini Online'da savaşırken hayal ediyorumda efsane olur. Zaten Last Of Us zor bir oyun, İlk oyunun Online modunda gayet stratejik ağırdan oynamanız gerekiyordu ve sürprizlerle doluydu.. Araya birde zombi falan serpiştirirlerse efsane. Battle Royale'de girdiğimiz bazı binalarda Zombi olursa baya korkutucu olacaktır. Ve Malzeme toplamak için o binaya girmemiz gerektiğini düşünün. Hatta bazı zombileri stratejik bile kullanabiliriz o single playerde vaad edilipte üstüne düşülmeyen...

sh4dy_081991

6.11.2023 00:54:22

0
Bu oyunu oynarken surekli The Division benzeri online bir tarafininda olsa cok iyi olabilecegini dusunuyordum mesela The Day Before oyunu gibi. Ama onun icin cok fazla yatirim yapmalari gerekir yapimcilarin, neredeyse yeni bir oyun yapmak gibi. O yuzden fazla ugrasacaklarini sanmiyorum. Battle royale olur buyuk ihtimal o da hic ilgimi cekmiyor o yuzden beklentimi dusuk tutuyorum ben.

BSC Misafiri

5.11.2023 23:05:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Ben bazen firmaları anlamakta güçlük çekiyorum.Yani şu Oyuna neden multiplayer yaparsın?Oyun hikaye tabanlı bir Oyun Oyunda Online olucak ne metaryel var? Ghost of Tsujimaya yapıldı ne oldu veya daha önce Uncharteda yapıldı ne oldu? Yani Online olacak oyun var olmayacak Oyun var şu Oyunun Multiplayerın nesi farklı değişik olabilir nesi bana eğlenceli gelebilir.Hayır yani defalarca kez örneklerini gördük zamanında God of Warın oyununa bile yapıldı.Başarılı olucağını zannetmiyorum.
Last of US part 2'nin mekanikleri, animasyonları harika bence süper olur Battle Royale tarzı..

BSC Misafiri

5.11.2023 22:19:14

0
Paylaştıkları görselden oyunun battleroyale olduğu o kadar belli ki...

aykut291

5.11.2023 21:06:34

+3
Ben bazen firmaları anlamakta güçlük çekiyorum.Yani şu Oyuna neden multiplayer yaparsın?Oyun hikaye tabanlı bir Oyun Oyunda Online olucak ne metaryel var? Ghost of Tsujimaya yapıldı ne oldu veya daha önce Uncharteda yapıldı ne oldu? Yani Online olacak oyun var olmayacak Oyun var şu Oyunun Multiplayerın nesi farklı değişik olabilir nesi bana eğlenceli gelebilir.Hayır yani defalarca kez örneklerini gördük zamanında God of Warın oyununa bile yapıldı.Başarılı olucağını zannetmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız