Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEGO Worlds'e Gelecek İçerikler Hakkında Yeni Detaylar


       Traveller's Tales'ın keşfetmeye dayalı yeni LEGO oyunu LEGO Worlds her ne kadar potansiyel olarak güçlü bir oyun olsa da oyunda yapacağımız şeyler çok bir süre sonra bitiyor. Yapımcı ekip oyuna getireceği yeni güncellemeyle bu durumun önüne geçmeyi planlıyor.
 
       Yapımcı ekip yayınladığı açıklamada gelecek güncellemelerle birlikte oyundaki sualtı yaşamının keşfedilebilir olacağını dile getirdi. Sualtı dünyası oyuna aktarıldıktan sonra yapımcı ekip sualtı canlıları ekleyecek. Hayatta kalma, RPG ögeleri ve hikaye gibi konulara geldiğimiz de geliştirici oyunu farklı modlara ayırmayı düşünmediğini dile getiriyor. Zaman ilerledikçe LEGO: Worlds'e farklı dinamikler eklemeye devam edecek.
 
        LEGO: Worlds çıkışını yaptığı günden beri pek çok oyuncu oyunda multiplayer desteğini görmek istiyordu. Traveller's Tales'tan bu özellik hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Firma oyunu yerel co-op göz önüne alınarak geliştirdiğini ve multiplayer desteği için oyuna online özellikler eklemek zorunda olduklarını belirtiyor.
 
      Oyuna gelecek diğer özellikler arasında daha iyi kamera açıları, daha iyi bir arayüz, yeni LEGO parçaları, daha iyi animasyonlar ve sesler, rastgele oluşturulan kasaba ve yerleşkeler bulunuyor. Henüz bu tüm içeriklere ne zaman ulaşacağımız belirli olmasa da yapımcı ekip oyunun ikinci büyük güncellemesinin bu hafta içinde yayınlanacağını belirtti. Oyunu Steam üzerinden 24 TL'ye satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity LEGO Worlds LEGO Minecraft pc steam erken erişim
MGS V: The Phantom Pain'in Online Modunun Çıkışı Gecikecek İptal Edilmiş Jak and Daxter Oyununa Ait Konsept Tasarımlar Ortaya Çıktı

huseyincarnege

4.8.2015 11:26:09

0
minicraft çakmasımı bu oyun şimdi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LEGO Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız