Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilmiş Jak and Daxter Oyununa Ait Konsept Tasarımlar Ortaya Çıktı


        Jak and Daxter serisi PlayStation kullanıcılarının unutamadığı yapımlar arasında yer alır. Serinin iptal edilmiş dördüncü oyununa ait konsept tasarımlar ortaya çıktı.
 
       Activison, EA ve Naughty Dog için konsept tasarımlar çizen firma Scribble Pad Studios Jak and Daxter 4 için hazırlanmış olan çizimleri resmi sitesi üzerinden paylaştı. Yayınlanan görsellere baktığımızda Jak and Daxter 4'ün serinin diğer oyunlarına nazaran oldukça gerçekçi tasarlanan bir dünyaya sahip olduğunu görebiliriz.
 
       2012 yılında Naughty Dog, The Last of Us üzerinde çalışmaya başlamadan önce PlayStation 3 için serinin dördüncü oyununu çıkarmayı düşündüklerini dile getiriyor. Daha sonra bu oyun oyuncuların beklediği türden olmayacağı gerekçesiyle askıya alınmış. Firma son olarak yeni bir Jak and Daxter oyunu fikrinin masadan kaldırılmadığını ancak The Last of Us gibi oyunların geliştirilmesinin öncelikli olduğunu belirtmişti.
 
       Bahsettiğimiz bu dördüncü Jak and Daxter oyununa ait şimdiye kadar çıkmış tüm konsept tasarımları aşağıdan görebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Jak Daxter Naughty Dog Sony Platform HD Collection Ps Vita
LEGO Worlds'e Gelecek İçerikler Hakkında Yeni Detaylar Guitar Hero: Live'ın Yenilikleri Bu Geliştirici Günlüğünde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

silverygt

4.8.2015 07:50:28

0
İptal olmasina uzuldum ama jak in tasarimlari biraz garip geldi.. Bildigin adam la o .. Bildigimiz ve sevdigimiz jak & dexter oyununu saglam bi sekilde ps4 e getirirlerse tadindan yenmez..

Kazumatr

4.8.2015 00:10:21

0
ND bu oyun hakkinda last of us icerisinde bulunanvideoda bilgi vermisti. Hem editorun dediği gibi askiya almislar hemde firma olarak hep bi oyun uzerine odaklandiklarini soyluyorlardi.Yani yeni bi jack oyunu için bi süre daha bekliycez anlaşılan. Seneye E3 te last of us 2duyurulmaz ise (ki tahminim bi susüre daha bekliycekler ) jack i duyurabilirler herşey çıkacak olan ratchet and clank in satislari bu oyunun çıkıp cikmayacagiyla ilgili yön verecektir yapımcılara. Çok satilirsa ND da jack i yapmayi isteyecektir biz ND yi crash le tanidik ama hala bu türden bi oyununu goremedik baya ozledik :)

Wayward Son

4.8.2015 00:01:56

-1
ND'nin mutlaka devam ettirmesi gereken bir seri. Özellikle 3. oyun kusursuzdu. Altını çizerek, tırnak içine alarak söylemek gerekir ki, cidden kusursuzdu Umarım kısa sürede haber alırız tekrardan.

deadlight54

3.8.2015 23:25:19

0
İptal edilmesine üzüldüm. Yine de çıkarsaydın be Naughty Dog, PS sahipleri yine alır oynardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jak and Daxter Collection
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız