Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami'nin Avrupa Genel Merkezi Taşınıyor

 
   Firmanın Avrupa genel merkezi Windsor'a taşınıyor

    Konami Digital Entertainment GmbH'in yeni Avrupa genel merkezi, İngiltere'nin Windsor şehrinde kapılarını açıyor.

     KONAMI Avrupa genel merkezini B.V. firma yapısı içinde İngiltere'de kurmayı planlıyor. KONAMI zaten geçtiğimiz yıl Avrupa genel merkezini İngiltere'ye alma planlarının sinyallerini vermişti; bu yeni ofis firmanın çalışmaları için ana merkez görevi görecek. Bu hamle, KONAMI'nin holding şirketi Konami Digital Entertainment B.V. ile birleşme kararının ardından Avrupa bölgelerinde planladığını değişikliklerin bir halkası.

    Konami Digital Entertainment B.V. 2013 Nisan ayında Avrupa genel merkezi olarak çalışmaya başlarken, Fransa, Almanya, İspanya ve İngiltere'deki dört ofis de, yeni Windsor merkezine taşınacak İngiltere ofisi dahil olmak üzere bölgesel sorumluluklarını koruyacaklar.

    Bu hamle KONAMI'nin her bölgedeki tüketicileriyle daha yakından çalışma ve daha fazla yerelleştirilmiş ürün ve hizmet sunma isteğini açıkça gösteriyor.
 
 Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising konami taşınma Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Assassin's Creed IV'e Dublaj Ekibi Dokunuşu BioShock Infinite'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu

aykut291

4.3.2013 18:44:10

-1
İşte kapitalist düzenin en sevmediğim yanlarında biri. Bir şirketin bir ülkeye yatırım yapmadan kendi ürünlerini ülkenin Disbiritör aracılığıyla satıp o ülkenin parasını çekmek. Alamanya fransa ofisini kapatıyor. Yani daha Alamnayda ve Fransada istihdam sağlamıycak ve vergide ödemiycek o ülkeye hiçbir katkısı olmıycak ama ürünlerinide paşa paşa satıcak ve o ülke üzerinden para kazanmaya devam edicek. Ne yazıkki küreselleşmenin bu yanlarını hiç sevmiyorum. Her nekadar iyi yanları olsada bir okadarda kötü yanları var malsesef. İngiltere Amerika gibi ülekeler bu sayede daha fazla zengin oluyolar. bütün Ticareti kendi ülkelerinde kurup veya çekip diğer düşük ülkeleride sömürmek. Malesef acı ama gereçkek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız