Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed IV'e Dublaj Ekibi Dokunuşu

 
    Assassin's Creed IV: Black Flag'ın sızan sinematik videosu Dublaj Ekibi tarafından çevrildi ve ortaya bu çalışma çıktı. Aşağıdan bu başarılı dublaj çalışmasına göz atabilirsiniz.

    Dublaj Ekibi'nin son zamanlardaki en iyi çalışmalarından biri diyebiliriz. 

    Teşekkürler, Erdi Eliaçık
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed PC PS3 Xbox 360 PS4 Action Türkçe altyazı dublaj seslendirme
RE: Revelations, Konsol - 3DS Kıyaslama Videosu Konami'nin Avrupa Genel Merkezi Taşınıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

erdieliacik

6.3.2013 23:15:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r Gerçekten çok başarılı projelere imza atıyorsunuz üstelik çıkardığınız yamalardan bir karşılık ücret talep etmiyorsunuz. Ama arkadaş al ücret al 3 lira al 5 lira al durumu olmayan mesaj atsın onlara bedava sun ama al ki çevirmen arkadaşların motivasyonu artsın. Paradan daha çok koyan ne biliyormusunuz ? Ben oyunu alıyorum siz projeye başlıyorsunuz güncelleme yazıyor orda proje bütün hızıyla devam ediyor. Ne devam ediyor abi ????? Adam yarısında sıkılıyor 1 ay yüzüne bakmıyor sonrada açıklama yapıyor özel sebeblerden dolayı boşladım abi yaz oraya özel sebeblerden ara veriyorum diye bileyim en azından, üyelik yok mesajda yazamıyoruz. Bunun denetlemesini yapmıyormusun koordinatör yok mu arkadaş ? 1 senede skyrim ve deus ex çıkacak birini çıkart 6 ayda sonra diğerine başla. Abi skyrimin yapım süreci daha kısa sürdü ya 1 senede 2 dil öğrenenler var. Anladık bilmem kaç bin cümle var. Ama bu çevirmen arkadaşlar çinli gibi çalışmıyor ya boşluyorlar aktif değiller bu adamların bi sosyal hayatı iş hayatı var anlıyorum ama onları fedakar yüce varlıklar gibi tanımlayıp eleştirilerimizi kulak arkası yapıyorsunuz. Bunlar hiçde mertçe bir davranış biçimi değil. Açıklama yapın açıklama !
Skyrim yaması uzun zamandır sürüyor ve epey sürecek. Diğer yamalar için de güncellemeleri paylaşıyoruz. Benden önceki olan olaylar hakkında pek bilgim yok. Nedeni ise daha önce dublaj ekibinin yönetiminde olmam. Bu nedenle çeviri ve çevirmenlere vakit ayırma, onlarla ilgilenme gibi bir durumum da yoktu. Yaklaşık iki haftadır yönetimdeyim fakat bu zaman zarfı bile pek çok şeyi görmeme yeterli oldu. Fakat seninle bir çok noktada aynı fikirde değilim. Nedenini şöyle açıklama çalışayım sana: Oyun Çeviri ekibi yaklaşık 100 kişiden oluşuyor. Bu kişilerin hiçbirine bir ücret ödenmiyor. "Gönüllü" olarak yapılıyor işler lakin senin de belirttiğin üzere bazen, bazı kişiler için bu gönüllülük kavramı "gönlüne göre"ye dönüşebiliyor ve bunun da bir takım nedenleri var. Yine de bazı kişiler diyorum çünkü gecesini gündüzüne katan insanlar var ve bunlar hatırı sayılacak sayıdalar. Eğer bunu tüm ekibe mâl edersen büyük haksızlık, vicdansızlık etmiş olursun. Gönüllülük esasına dayanan bir çalışmada, verime ulaşmak için temel etken "teşvik"tir. 3 sene boyunca çeşitli gönüllü çalışmalarda aktif bir şekilde rol aldım ve öğrendiğim şey, gönüllü insanın gönlünü almak oldu. Zira, hiçbir maddi gelir beklentisi olmasa dahi, kişiler manevi bir gelir almak isteyebilir bazen. Bunlar da hoş sözler, küçük teşviklerden başka bir şey değildir. Bu manevi geliri kim sağlayacak onlara peki? Sen, senin gibiler; sizler. Her neyse, daha önceki aksaklıkları gidermek için bazı çalışmalar başlattık zaten. Eğer takip edersen de, http://www.oyunceviri.com/ekibimiz sekmesinden güncel olarak bu bilgilere ulaşabilirsin. Bize ulaşamadığını, cevap alamadığını belirtmişsin. Her pazar saat 22:00'de radyomuz üzerinden sorularınızı ve merak ettiklerinizi cevaplamak üzere yayın yapma kararı aldık ve ilk yayını geçtiğimiz pazar başlattık. Ayrıca kişisel facebook hesabımdan da bana ulaşabilirsiniz. "Denetme yapacak kişi yok mu?" sorusuna gelirsek, toplamda 23.000 kişinin üzerinde beğenisi olan bir facebook sayfamız ve günlük 10.000 tekil kişinin ziyaret ettiği bir web sitemiz var. Bu kişilerin hangi birini nasıl denetleyebiliriz? Halihazırda bu konuda ilgilenen arkadaşlarımız mevcut fakat bu kadar çok kişiye yetişmelerinin imkanı var mı sence? Hem, bize yardımcı olmak isteyenler için başvuru formları açtık. Elini taşın altına koymak isteyen varsa kapımız açık her zaman. Tekrarlıyorum: Bünyemizdeki tüm kişiler "gönüllü"dür ve Çinli işçiler gibi çalışmasını beklemek bir yana dursun, düşünmek bile ahmaklıktır, vicdansızlıktır. Bu, yaptığım kaçıncı açıklama hatırlamıyorum. Bu yüzden benim de sana bir sözüm olacak senin tabirinle: "Araştırma yapın, araştırma!"

baver27

6.3.2013 15:43:13

0
god of war dan sonra bu dublaj tatlı gıbı olacak super olur ınsallah :)

:::LOSTPLANET:::

6.3.2013 01:57:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: tolgaciik Her deliğin ve yarığın yolunu bilir dediğinde yatakta 2 hatunu göstermesi çok güzel olmuş :D
ahaha Allah iyiliğini versin güldürdün beni gece gece :D

CrystalChamp

6.3.2013 01:21:54

0
Gerçekten çok başarılı projelere imza atıyorsunuz üstelik çıkardığınız yamalardan bir karşılık ücret talep etmiyorsunuz. Ama arkadaş al ücret al 3 lira al 5 lira al durumu olmayan mesaj atsın onlara bedava sun ama al ki çevirmen arkadaşların motivasyonu artsın. Paradan daha çok koyan ne biliyormusunuz ? Ben oyunu alıyorum siz projeye başlıyorsunuz güncelleme yazıyor orda proje bütün hızıyla devam ediyor. Ne devam ediyor abi ????? Adam yarısında sıkılıyor 1 ay yüzüne bakmıyor sonrada açıklama yapıyor özel sebeblerden dolayı boşladım abi yaz oraya özel sebeblerden ara veriyorum diye bileyim en azından, üyelik yok mesajda yazamıyoruz. Bunun denetlemesini yapmıyormusun koordinatör yok mu arkadaş ? 1 senede skyrim ve deus ex çıkacak birini çıkart 6 ayda sonra diğerine başla. Abi skyrimin yapım süreci daha kısa sürdü ya 1 senede 2 dil öğrenenler var. Anladık bilmem kaç bin cümle var. Ama bu çevirmen arkadaşlar çinli gibi çalışmıyor ya boşluyorlar aktif değiller bu adamların bi sosyal hayatı iş hayatı var anlıyorum ama onları fedakar yüce varlıklar gibi tanımlayıp eleştirilerimizi kulak arkası yapıyorsunuz. Bunlar hiçde mertçe bir davranış biçimi değil. Açıklama yapın açıklama !

BSC Misafiri

5.3.2013 07:53:14

0
Aslında öyle bir durum söz konusu değil. Dublaj ekibi, çevirmen ekibi ve diğer tüm ekiplerin sitemiz bünyesinde görevleri farklıdır. Birinin yaptığı iş diğerininkini aksatmaz. Erdi Eliaçık
quote:

Orijinalden alıntı: CmSandman ekibi çok beğeniyorum.(oyun ceviri) bu fragmanları ve yeni çıkan bütün oyun fragmanlarını dublaj yapacağız diye boş yere değerli zamanlarını harcıyorlar devam eden projeleri sürekli aksıyor... haksızmıyım?

CmSandman

4.3.2013 22:52:45

0
ekibi çok beğeniyorum.(oyun ceviri) bu fragmanları ve yeni çıkan bütün oyun fragmanlarını dublaj yapacağız diye boş yere değerli zamanlarını harcıyorlar devam eden projeleri sürekli aksıyor... haksızmıyım?

BSC Misafiri

4.3.2013 22:35:47

0
Hakikaten harika olmuş, emeği geçenlerin eline sağlık.

digimon52

4.3.2013 21:09:50

0
Nedense masada oturup konusan adam yeni assasin karakderinden daha hosuma gitti. bakislari can yakiyor :D

BSC Misafiri

4.3.2013 20:12:16

0
helal buna eleştiri yapmak zor süpersin oyunçeviri

tolgaciik

4.3.2013 18:04:04

0
Her deliğin ve yarığın yolunu bilir dediğinde yatakta 2 hatunu göstermesi çok güzel olmuş :D

krnl

4.3.2013 17:32:34

0
bu oyun en iyi ac oyunu olmaya aday.Yani 3 ten faha iyi olacaktır bence.Ana karater de galiba ezio gibi çapkın olacak şerefsiz:)

oyuncu11790

4.3.2013 16:25:55

0
oyunlar Türkçe olsa aşağı yukarı bütün hepsinden keyif alırız , en azından oyunun en ufak ayrıntılarına kadar anlayarak oynarız umarım gün gelir öyle olur ...

omeriyibas

4.3.2013 15:48:01

-2
çok başarılı gözlerimi yaşarttı, ama lütfen bir daha ki sefere kakanızı yapıp öyle dublajlayın lütfen...

DJimam

4.3.2013 14:55:46

0
AC 3 ü hiç çıkarmadan bunu çıkarmaları lazımdı ,aynı ezioya başlar gibi bu adamıda küçüklüğünden ölümüne kadar yaparlarsa ve 2-3 oyun sürerse çok güzel olur

BSC Misafiri

4.3.2013 14:45:39

0
hadi bakalım geçen sefer ki oyun çıkmadan fragmanlarla süslemişlerdi ama sonuç pek iyi çıkmadı umarım bunda daha çeşitli şeyler yaparlar....

RealArek

4.3.2013 14:18:04

0
Çok güzel yapmışlar dublajı oyun ilk başta ilgimi çekmemişdi ama bide dublaj izlemesi ilgimi çekti tabi güzel olup olmadını ilerde görücez keşke ezio yapsalardı oyunu.

Sulu Çor Kağan

4.3.2013 13:19:41

0
"Her deliğin ve yarığın yolunu bilir" dediğinde yatakta 2 hatunun görünmesi manidardı. Ayrıca son hareket süperdi adamı öldürüp gacıyı yanına alması :D

BSC Misafiri

4.3.2013 12:34:00

+1
Mükkemmel dublajı dinleyince konuyu dahada iyi anladım bence süper bir oyun olacak

mamilim90

4.3.2013 12:22:22

+1
Hikayeyi Anlatan Adam Ana Karakter Olsa daha iyiymiş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız