Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima:Hardcore ve Sosyal Oyunlar Birlikte Büyüyor


  Çekirdek oyuncuların en rahatsız olduğu konulardan biri sosyal oyunların gelişmesi ve tüm oyuncuların oyunların içine dahil edilmeye çalışılmasıdır. Yani sözün kısası, sosyal oyunların oyunculuğu bitirmeye çalıştığını düşünen yüzlerce oyuncu bulunuyor.
 
   Hideo Kojima ise çekirdek oyuncuları kızdırabilecek bazı açıklamalarda bulundu. Sosyal yapıda oyunların ve hardcore yapımların bir arada geliştiğini ve birbirinden ayrılamayacağını belirten Kojima, sektörün yavaş yavaş buna doğru yöneldiğini açıkladı. Hatta bu sistemi kendisi de kullanmak isteyen ünlü yapımcı, ileride Metal Gear oyunlarında sosyal elementlere yer verebileceğini belirtti.
 
   Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda da Metal Gear serisinin haricinde yeni bir seriye başlamak istediğini belirtmiş ve bu serinin daha çok insancıl konulara yöneleceğini söylemişti. Görünüşe göre Kojima'nın fikirleri bitmek tükenmek bilmiyor. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BeefJack Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater social games hardcore games
Arkane Studios: Bioshock'un Ertelenmesi Süper Oldu Hatırlatma: GTA ve GTA 2 Hala Bedava!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

12.6.2012 03:03:15

0
bence kafası karışmış arkadaşın..hollandaya bir tatil öneriyorum kendisine iyi gelir..kafası rahatlar :D

BSC Misafiri

12.6.2012 01:45:19

0
Bi Sus Lan

onrsvnc

11.6.2012 21:43:30

0
arkadaşlar oyun dünyasında oyun yapımcılarına en kolay yoldan en çok para kazandırıcak kişiler bilgisayar toplamaktan ve hakkını vererek kullanmaktan anlamayan bunun için de konsol almış çoluk çocuklar bunlar da gidip korsan oyun kullanmadıkları (çip taktırmak ve korsan oyun bulmak zor olduğu için yapmıyolar birbirimizi kandırmayalım kimse 200 liralık oyunu bedava oynayabilse gidip orjinalini almaz oyun online içermiyosa tabi) için orjinal alıyor bakın mesela en az para harcanıp en çok satan oyunların kitlesine hemen anlarsınız ve evet eskiden oyuncu kitlesi böle değildi malesef kitle bu olduktan sonra oyunlar bu kitleye yapılmaya devam edicek biz de hardcore oyuncuları olarak böle üvey evlat kalıcaz bu hideo da gitsin onlara yönelsin hatta evde farmvillde ekip biçen teyzelere yönelsin aferim

BSC Misafiri

11.6.2012 15:36:01

+1
Oyun dünyasının en büyük handikapı, Hideo Kojima gibi bir adamın söylediklerinden rahatsız olup ona "şımardı" diyebilecek yaştaki insanların yoğunlukta olduğu bir takipçi kitlesinin olması sanırım.

BSC Misafiri

11.6.2012 14:23:14

+1
Kojimanın bu söylemlerine EmuMaster'ın ne şekilde cevap vereceği bütün bsc okuyucuları tarafından merak ediliyor. Söz sende EmuMaster.

sniper23

11.6.2012 14:06:18

0
Bu adam iyici şımardı ama!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız