Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Games, Spider-Man Oyunu ile İlgili Birkaç Soruyu Yanıtladı

 
   Ratchet and Clank ve Sunset Overdrive ile tanıdığımız firma Insomniac Games'in yeni oyunu Spider- Man hakkında bazı ufak sorular yanıtlandı.
 
   İlk olarak Spider-Man oyununun Homecoming filmi ile bağlantılı olmayacağını Insomniac'ın kendine ait bir evreni olacağını ve Peter Parker karakterinin oyunda önemli bir yer alacağını öğrendik. Aslında bunu E3 sonrası Youtube Live üzerindeki röportajda öğrenmiştik şimdi ise tekrar doğrulanmış oldu. 
 
 
   Bunun dışında yakın bir zamanda herhangi bir demonun olmayacağı da belirtildi. 
 
 
   Ayrıca geçtiğimiz günlerde dev bir ekibin Spider-Man oyunu üzerinde çalıştığını söyleyen Insomniac Games bu kez aynı tarzdaki bir soruya stüdyonun büyük çoğunluğunun oyun üzerinde çalıştığını söyledi. 
 
 
    Son olarak ise ekip oyunun ileride Vita'ya gelme gibi bir ihtimal olmadığını da açıkladı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Dragon Ball Xenoverse 2'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu Battlefield 1'in Silah Çeşitleri, Oyun Modları, Harita ve Bölüm İsimleri Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.7.2016 09:42:57

0
Fragmandaki gozuken oyun ici sahneler eger gercekten oyun iciyse super olacak bu yapimcinin eglenceli oyun yapisinida hesaba katarsak gameplaydende suphem yok. Sahane bir oyun olacaktir. Sony zaten isi herzaman saglama aliyor sirf exc oyunlari icin ps4 aldim ve simdiye kadar gorduklerim karsisinda cok memnun kaldim acikcasi, cogunun begenmedigi the order 1886 bile cok iyiydi benim icin pc de bile gormedim oyle grafik. Ustune birde konsol rahatligi var tabi. Normalde pc oyuncusuydum ama ps4 alinasi bir konsol bence her oyuncu icin.

aykut291

3.7.2016 01:27:59

0
Bugüne kadar yapılan en iyi Spiderman Oyunu olucak. Neden nedeni ise Sony. Sony bugüne kadar yapığı 1. parti oyunlardan kötü olanı görmedim ben daha.

mhakannn

2.7.2016 19:21:54

+1
Insomniac, PS1'de Spyro'yu çıkardı. Beni gelmiş geçmiş en çok etkileyen ve eğlendiren oyunlardan biridir. Akıcı ilerleyişi, kendine has dünyası çok iyiydi. PS2'de Rachet&Clank'i çıkardılar platform severler onu da sevdi. PS3'te de önceki oyunlarından bambaşka olan Resistance serisi çıkardılar o da iyiydi ve sevildi. Xbox One'a Sunset Overdrive'ı çıkardılar sırf o oyun için Xbox alasım geldi. Şimdi de Spiderman geliştiriyorlar, iyi olacağından hiç şüphem yok.

alican88

2.7.2016 17:16:04

0
uzun zaman sonra ilk defa heyecanla bir oyun bekliyorum..oyunun ps4 e ozel olacagi ve sony nin bu konulardaki tutumunu dusunursek mukemmel bir is cikacagini dusunuyorum..

rambocuk

2.7.2016 15:42:03

0
Olacak olacak bu sefer olacak

İdrak İstimlak

2.7.2016 13:27:52

+4
Playstation 4 sahibi olmayanları delicesine kıskandıracak bir oyun geliyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız