Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'da Might & Magic Serisinde Büyük Fırsatlar


       Humble, yeni Humble Weekly Bundle kampanyasında Might & Magic oyunlarına yer veriyor. Eğer seriye adım atmak isteyen oyunculardansanız bu kampanya sizin için büyük bir fırsat olabilir.
 
      Kampanya dahilinde en az 1 dolar ödediğinizde Heroes of Might & Magic 2: Gold Edition, Heroes of Might & Magic 4: Complete Edition, Might & Magic VI-Pack, Might & Magic Heroes Online'ın Angel Starter Pack'ine , Might & Magic Heroes 7'nin beta anahtarına sahip olacaksınız. 

       Eğer ortalama üzeri bir fiyat öderseniz (şu an için 8.60 dolar) Heroes of Might & Magic 5, Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate DLC'si, Heroes of Might & Magic 5: Tribes of the East eklenti paketi, Might & Magic Heroes 6 Gold Edition, Dark Messiah of Might & Magic, Might & Magic: Clash of Heroes ve I Am the Boss DLC'sine son olarak da Heroes of Might & Magic de yukarıdaki oyunlar arasına eklenecek. 

      Son olarak 10 dolar ve üzeri bağışladığınızda Might & Magic 10 Legacy + The Falcon & The Unicorn DLC'si, Heroes of Might & Magic 3 HD Edition, Might & Magic Heroes 6: Shades of Darkness, ve Might & Magic Duel of Champions Starter Pack'e de sahip olabilirsiniz. 

      Humble Weekly Bundle kampanyasına yaptığınız bu bağışları geliştiricilere ve oyun yapımcılarına gönderebileceğiniz gibi yardım kuruluşlarına da bağışlayabilirsiniz. Bu yardım kuruluşları arasında kasırga, sel gibi doğal afetlerden etkilenen insanlara yardım eden Red Cross, içme suyu konusunda sıkıntı çeken insanlara yardım eden Charity: Water ve son olarak dünyanın çeşitli yerlerinde ücretsiz sağlık hizmeti veren Sınır Tanımayan Doktorlar (Doctors Without Borders) yardım kuruluşları bulunuyor. 
 
       Humble Weekly Bundle: Might & Magic sayfasına buradan ulaşarak kampanyayı inceleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Might and Magic Heroes VII Heroes of Might & Magic Black Hole Entertainment Ubisoft PC RPG
Batman: Arkham Knight'ın Beklenen PC Yaması Test Sürecine Girdi Fallout Shelter'a Uzun Süre Yeni İçerikler Gelmeye Devam Edecek

ShadowofDeath06

21.8.2015 15:31:06

0
Heroes 3 ve 5 güzeldi gerisini pek sevemedim : )
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Might and Magic Heroes VII
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız