Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hugh Jackman; Disney, Fox'u Daha Önce Alsaydı Wolverine'e Devam Edebilirdim Dedi

 
Uzun yıllardır devam eden ve daha da devam edecek gibi duran Disney'in Marvel Sİnematik Evreni içerisinde bildiğiniz gibi daha önce X-Men ve Fantastic Four bulunmuyordu. Bunun sebebi ise haklarının Fox'ta olmasıydı. Geçtiğimiz yıllarda ise Disney, Fox'u satın aldı ve Spider-Man evreni dışında tüm Marvel karakterlerine sahip oldu. 
 
Fox'un yarattığı kendi evreni ise çoğu zaman eleştirildi, ancak eleştirilmeyen hatta övgüler alan en önemli karakter Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine karakteriydi. Wolverine hem çizgi roman dünyasında, hem de sinema dünyasında oldukça popüler bir karakter. Bu karakterin günümüzde bu kadar tanınmasının sebebi de Hugh Jackman.
 
Hugh Jackman, 9 filmde Wolverine karakterini canlandırdı ve en son Logan filmi ile role veda etti. Disney'in Fox'u satın almasından sonra çoğu kişi Hugh Jackman'ın geri dönmesini bekledi. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ise "Disney, Fox'u daha önce satın alsaydı role devam edebilirdim, ancak artık başka birinin bu rolü taşıması gerekiyor." dedi.
 
Karakter, Marvel evreni içerisinde oldukça önemli bir yere sahip, bu yüzden mutlaka yeni bir oyuncu ile bu karakteri göreceğizdir. Disney'in oyuncuları uzun yıllar ellerinde tuttuğu düşünülürse de Wolverine için daha genç bir oyuncu seçebilirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi wolverine fox hugh jackman
Netflix, Piyasa Değeri Olarak Disney'i Geride Bıraktı J.J. Abrams ve HBO Max, Büyük Bütçeli "Justice League Dark" Dizisi Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ullu

18.4.2020 04:09:33

0
Yeni wolverine olması gerektiği gibi kısa boylu mu olacak, yoksa gene "HUGE" bir jackman mı olacak :d

BSC Misafiri

17.4.2020 18:41:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: nakoicve Hugh dışında bir Wolverine hayal edemiyorum... Kim oynarsa oynasın kesinlikle yalan olur.
Herkes Joker için de öyle diyordu Joaquin Phoenix çıktı Oskar aldı.. Ha benim için de Hugh Jackman Wolverine deyince aklıma gelen kişi başka birinin oynamasını ben de istemem ama mesela Tom Hardy ismi geçiyordu bir aralar o oyuncu da gerçekten altından kalkar..

nakoicve

17.4.2020 14:13:00

+3
Hugh dışında bir Wolverine hayal edemiyorum... Kim oynarsa oynasın kesinlikle yalan olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız