Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix, Piyasa Değeri Olarak Disney'i Geride Bıraktı

 
Uzun yıllardır eğlence sektöründe en iyilerden biri olan Disney, koronavirüs salgınından sonra oldukça fazla kan kaybetti. Özellikle Disney'in parklarının kapalı olması Disney'i oldukça kötü etkiledi. 
 
Variety'nin son raporuna göre ise, son piyasa değerleri göz önünde bulundurulduğunda Netflix, artık Disney'in önünde. Netflix'in piyasaya değeri 187.3 milyar dolara ulaştı ve piyasa değeri 186,6 milyar dolara düşen Disney'i geçmiş oldu.
 
Disney+ hizmeti daha yeni hizmete girmişken ve kendi yapımları henüz yapım aşamasındayken salgının çıkması, neredeyse tüm projelerin ertelenmesine yol açtı. Özellikle gelirlerin büyük bir kısmını vizyona giren filmlerden ve parklardan alıyor olmaları Disney'i büyük bir zarara uğrattı. 
 
Netflix'in son açıklamasında ise, bu yıl için bir içerik sıkıntısı çekmeyeceklerini söylemişti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Netflix Netflix Türkiye haberler
Steam'de Devolver Digital Oyunlarına İndirim Hugh Jackman; Disney, Fox'u Daha Önce Alsaydı Wolverine'e Devam Edebilirdim Dedi

BSC Misafiri

18.4.2020 09:54:30

0
Umarım disney batar.Adamlar birşeyleri satın alıp batırmaktan başka birşey bilmiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız