Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Macera Oyunu The Coma 2B: Catacomb, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Dvora Studio, yandan kaydırmalı hayatta kalma korku oyunu The Coma 2B: Catacomb'u PC (Steam) için duyurdu. 2024 yılının 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek.
 
Youngho nihayet "Koma" adı verilen korkunç ayna boyutundan kurtuldu ve okula geri dönerek hayatının tadını çıkarıyor. Ancak…?

Youngho'nun ikinci macerası başlıyor. Youngho, Vicious Sister'ın elinden kaçma umuduyla, Vicious Sister'a karşı kullanılabilecek güçlü bir kutsal kılıç bulmak için Yaesol'un notlarının sayfalarını toplar. Dokaebi Pazarı'nın altında devasa bir tesis bulacağını hiç beklemiyordu! İstenmeyen bir istilacının ayna boyutuna gelmesiyle işler karışır ve Yaesol'la bağları olan yeni bir karakter Youngho'ya yardım eder. Youngho, Vicious Sister'ı yenebilecek mi?
 
The Coma 2B: Catacomb, bir Kore hayatta kalma-korku macerasıdır. Önceki oyun The Coma 2: Vicious Sisters'ın arka hikayesi ve tüm serilerin hikaye köprüsüdür. The Coma'nın ana kahramanı Youngho Choi olarak oyuna geri döndünüz. Hayatta kalmak için gerçekliğin ayna boyutundan çıkmayı göze almalısınız. The Coma  ve The Coma 2 arasında ne oldu? Cevap, bu oyunda. 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hayatta Kalma Macera The Coma 2B: Catacomb PC
Strateji Oyunu Vambrace: Dungeon Monarch PC için Duyuruldu Sky: Children of the Light, PC için 10 Nisan'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız