Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Vambrace: Dungeon Monarch PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Dvora Studio, zindan savunma oyunu Vambrace: Dungeon Monarch'ı PC (Steam) için duyurdu. Oyun, 2024 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek.
 
Vambrace: Dungeon Monarch, kartlarda ortaya çıkan çok çeşitli askeri birimler ve kombinasyonlar, stratejiler ve sihir ile deste oluşturucu ve zindan savunmasının benzersiz bir birleşimidir. Giderek güçlenen düşmanlara karşı zindanınızı savunarak daha tehlikeli hale getirin.
 
Siz bu zindanın Hükümdarısınız, tanrının naibisiniz ve onun zırhı, ışık kılıcı ve onun bıraktığı Vambrace'in tuhaf gücüyle bu zindanın yönetimi size emanet edildi. Parlak liderliğiniz ve akıllı stratejinizle birliklerinizi toplayın ve hakkınızda şüpheleri olan tanrıların danışmanlarının saygısını kazanın.
 
Dünyanın dört bir yanından gelen Archon avcıları, efendinin güç kaybından yararlanarak altın tahtını aramak için tanrının inini istila eder. Ancak bu zindanın yeni bir lideri var: Tanrının naibi Hükümdar. Peki bu yeni kişi onun konumuna ve gücüne layık mı?
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji Vambrace: Dungeon Monarch PC
Gölge Mekanikli Gizlilik Oyunu Ereban: Shadow Legacy 10 Nisan'da Çıkacak Hayatta Kalma Macera Oyunu The Coma 2B: Catacomb, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız