Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Master Chief Collection'un Xbox One için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
    Halo serisinin ilk dört oyununu yeni nesle taşıyan Halo: Master Chief Collection'un Xbox One için yeni videosu yayınlandı.
 
    Yeni videoda, eski oyunların yeni nesildeki kalitesini görebileceksiniz. Oynanış videosunda Halo 3'ün, Halo 2 gibi olmadığını, howeve, lighting, fameate gibi özelliklerle baştan yaratıldığını görebilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan sizi yeni video ile başbaşa bırakalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
Grand Theft Auto V'in Türkçe Yamasının Çevirmen Videosu Yayınlandı Pokémon Omega Ruby & Alpha Shappire'ın Hoenn Haritası Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.9.2014 22:24:07

0
Bence güzel bir paket 360 almayı düşünenlerin kafasını kurcalar.

F355 Challenge

2.9.2014 20:47:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Grafiklerin neresi güzel? Odun gibi karakter modellemeleri var. Işıklandırmalar iyileştirilmiş o kadar. Zaten yeni nesil dedikleri ps4 ve xbox one ikiside bugünkü son model pclerin çok gerisinde. Eskiden konsollar çıktığında pcler 1 sene sonra o seviyeye gelebiliyorken şimdi daha çıktıklarında bile en az 2 kat gerideler. Kapitalist şirketler işini biliyor tabii azar azar ver sürekli soy milleti.
7 senelik oyunun next-gen'e aktarılmış hali ne bekliyordun? 360'daki Halo 3'e göre baya güzel işte sadece portlamamış rötuşlamışlar da.

Nevfel

2.9.2014 10:43:02

-1
Grafiklerin neresi güzel? Odun gibi karakter modellemeleri var. Işıklandırmalar iyileştirilmiş o kadar. Zaten yeni nesil dedikleri ps4 ve xbox one ikiside bugünkü son model pclerin çok gerisinde. Eskiden konsollar çıktığında pcler 1 sene sonra o seviyeye gelebiliyorken şimdi daha çıktıklarında bile en az 2 kat gerideler. Kapitalist şirketler işini biliyor tabii azar azar ver sürekli soy milleti.

obantr

2.9.2014 09:25:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel Xbox konularına hep zorlama mesajlar anlam vermek zor konsol güçsüz bu kabul ama quantum break,halo,geow,forza gibi güçlü kozları olan bir konsol.paran olacak ikisini de alacaksın wii u da alacak, pc de kuracaksın hiç bir platformdan ex konusunda kötü degil hepsi milyonları peşinde koşturacak exlere sahip.oyuncular olarak konsol taslamaktansa firmalara abarti dlc konusunda yüklenmek güncelleme yavasligindan yuklenmek gerekiyor.
Şimdiye kadar okuduğum en doğru yorum. DLC'ye gıcık oluyorum. 2 Tane silah 3-5 tane yeni skin veriyorlar 5 dolara satıyorlar. Eskiden Expension Pack'ler vardı mesela Half-Life Opposing Force ve Half Life Blue Shift bunlarda DLC ama bu DLC'lerde yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni haritalar, yeni hikaye, multiplayer ve 7-8 saat süren Singleplayer vardı. Gerçek DLC ne diye sorarsanız. Half Life 1'in DLC'leri derim.

Gilthaniel

2.9.2014 01:24:18

+1
Xbox konularına hep zorlama mesajlar anlam vermek zor konsol güçsüz bu kabul ama quantum break,halo,geow,forza gibi güçlü kozları olan bir konsol.paran olacak ikisini de alacaksın wii u da alacak, pc de kuracaksın hiç bir platformdan ex konusunda kötü degil hepsi milyonları peşinde koşturacak exlere sahip.oyuncular olarak konsol taslamaktansa firmalara abarti dlc konusunda yüklenmek güncelleme yavasligindan yuklenmek gerekiyor.

addidas_85

1.9.2014 21:18:11

-1
Remake-gen oldu resmen bu nesil...

fazliboz

1.9.2014 20:34:34

-1
http://www.news.nom.co/red-dead-redemption-ps4-xbox-one-11856436-news/ red dead redemptionun pc ve yeni nesile gelebileceği söylentileri çıktı hadi hayırlısı

KAKÁ

1.9.2014 20:08:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x xbox son kalesi buda giderse vay haline exc yok heygidi microsoft ne hale getirdin konsolu
Ex konusunda neydiki ne hale gelmiş anlamadım ? Geçen nesil de halo geow forza bu nesilde de halo 5 geow 4 forza 6 gelecek ekstra olarak horizon,quantum break,sunset overdrive, scalebound, fable legends gibi exler de geliyor, zorlama bir yorum olmuş seninkisi.

gamer-x

1.9.2014 20:00:38

0
xbox son kalesi buda giderse vay haline exc yok heygidi microsoft ne hale getirdin konsolu

HIGHER

1.9.2014 19:41:08

-5
pek beğenmedim:((

OnrGrTR

1.9.2014 19:37:58

0
Bekliyoruz
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız