Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçekçiliği Hedefleyen Çapkınlık Oyunu Geliyor

 
     Leisure Suit Larry'deki gibi bir atmosfer düşünün ve bu dünya oldukça gerçekçi tasarlanmış. Siz First Person bakış açısı ile geziyorsunuz ve bir bara giriyorsunuz. Karşınıza çıkan hoş alımlı bayanları konuşarak ve farklı taktiklerle baştan çıkarıyorsunuz, sonra ise oradan ayrılıyorsunuz (Yeteneklerinize bağlı olarak tek veya iki kişi olarak). Yani Larry serisi daha gerçekçi bir şekilde, simülasyon yapısı ile karşımıza çıkıyor, hem de Oculus Rift desteği ile.
 
     Yapımcıları oyunun türünü Erotik Sanal Gerçekçilik olarak isimlendiriyor. Peki kim bu yapımcılar derseniz de Rage, Call of Duty, Lost Planet, Madden ve PlanetSide 2 gibi oyunlarda çalışmış bir grup oyun gurusu.
 
     2014 yılı içerisinde çıkacak Wicked Paradise'dan şimdilik herhangi bir ekran görüntüsü veya video gelmedi. Gelirse yayınlarız (Uygun görürsek elbette). Oculus Rift ile nasıl bir tecrübe olacağı konusu ise hala gizemini koruyor, yine de aşağıdaki teyzemizden farklı bir oyun ile ufak bir fikir alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wicked Paradise Bağımsız Indie Erotic Virtual Reality Game Oculus Rift
Hitman Yapımcısında Köklü Değişimler Thief 4'ten 33 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wicked Paradise
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız