Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geohot, Sony Mühendisleriyle Buluştu!


    Bu nesilde korsana karşı en çok direnci gösteren konsol Playstation 3'dü... Ta ki George "Geohot" Hotz kendini gösterene kadar. Sony'nin dava ettiği genç hacker, Playstation 3'ün aşılamaz denilen duvarlarını nasıl aştığını Sony mühendisleriyle gerçekleştirilen bir buluşmada anlattı. Sony'nin davayı geri çekmesinden 2 ay sonra gerçekleştirilen bu buluşmada Geohot, metodlarını Sony mühendisleriyle paylaştı.
 
   New York'da gerçekleştirilen buluşma için Hotz şu yorumda bulundu: "New York'da tanıştığım Sony mühendisleri bana saygılı davrandılar. Şayet orda avukatlar olsaydı, kocaman adi bir pislik olarak gözükecektim."
 
  Sony kanadı ise bu buluşma için şunları dile getirdi: "Sistemlerimizi kullanan müşterilerimizi korumak ve daha iyi güvenlik sağlamak için neler yapabileceğimiz hakkında her zaman araştırma içindeyiz."
 
   Davanın geri çekilmesinin ardından Geohotz, Facebook'ta işe girmiş be buradan 8 ay sonra ayrılmıştı. Buna gerekçe olaraksa şunları dile getirmişti: "Facebook çalışmak için kesinlikle eğlenceli bir yer ama işçi sıfatıyla orada bulunmaya ne kadar dayanırsınız, bilinmez."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 playstation 3 PS3 ps3 slim Sony geohot geohotz hack ps3 hacker
The Dark Knight Rises İçin Yeni Fragman Steam'den The Elder Scrolls İndirimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clear_

1.5.2012 16:34:16

0
Sony zaten iş teklifinde bulunmuştur. Niye girsin ki? Adamın hayatı sivri..

gokuba

1.5.2012 15:21:55

0
Harcıyacaksan genç harcıcaksın yigenim Sony kanadı ise bu buluşma için şunları dile getirdi: "Sistemlerimizi kullanan müşterilerimizi korumak ve daha iyi güvenlik sağlamak için neler yapabileceğimiz hakkında her zaman araştırma içindeyiz." cevirisi Sony kanadı ise bu buluşma için şunları dile getirdi: "Para kaynaklarımızı korumak ve kendimizi daha sağlama almak için bu veleldin bunu nasıl yaptıgını ögrenmemız gerek aratırmayla gelıstırmeyle ugrasamayız e hele bi ögrenek asıl onemlı olan bu ogrenekde tekmeyı basarız sonra onemlı olan para

BSC Misafiri

1.5.2012 13:47:36

+1
bence bu adamlara dava açmamak lazım.bu adamı şirketine katman lazım bence .ps3 ü kırarak bence bu adam bir dahi olduğunu kanıtladı.

tnszfr

1.5.2012 12:30:35

0
Facebook'tan ayrıldığını bilmiyodum ve "Facebook çalışmak için kesinlikle eğlenceli bir yer ama işçi sıfatıyla orada bulunmaya ne kadar dayanırsınız, bilinmez." sözleri beni biraz düşündürdü.Ayrıca Sony bi sonraki konsolunda üstün güvenlik sağlamak istiyosa bu ve bunun gibi insanları ne yapıp edip işe almalı.

Yesil Kabus

1.5.2012 12:24:48

0
Bu çocukta iş var. Sony kesinlikle bunu işe almalı.

LucasAuAn

1.5.2012 12:17:36

0
Sony'nin yerinde olsam, metodlarını dinlemekle yetinmez işe alırdım. Belki bunu onlarda düşünmüşlerdir ama George istememiş olabilir.. Bilemeyiz tabi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız