Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geliştirici Ekip, The Witcher 3: Wild Hunt'ın Ertelenmesi Hakkında Konuştu


      Şüphesiz ki The Witcher 3: Wild Hunt, 2015'e ertelenme haberiyle yapımı bekleyen oyuncuları üzüntüye boğdu. Peki geliştirici ekip CD Projekt RED'in böyle bir karar almasındaki sebep neydi?
 
     Bölüm tasarımcısı Miles Tost verdiği bir röportajında oyunun ertelenmesi hakkında şunları söyledi: " Oyunu doğru yapmamız için tek şansımız var ve isteseydik oyunu bu sene çıkarabilirdik fakat oyunun hayranları gibi biz de sonuçtan memnun kalmazdık. Ertelemeyle gelen tüm ek zamanı rötuş yapmak için kullandık oyuna yeni bir şey eklemedik. Çünkü eklenecek her şeyi eklemiştik."
 
     Daha sonra konuşmasında oyunun açık dünya olmasına değinen Tost şunları söyledi: "Şu ana kadar oluşmuş açık dünyadan çok memnunum. Değişik yerlerin yanında ilginç alanlar da bulunuyor. Oyuncuyu şaşırtacak birçok yer var ve o alanlar gerçekten ilginç şeylerle dolu."
 
     Ayrıca yapımcılar The Witcher 3: Wild Hunt'ın Witcher 2'den 35 kat daha büyük olduğunu belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
World of Warcraft: Warlords of Draenor'un Ön Siparişleri 1 Milyonu Geride Bıraktı EA, Star Wars: Battlefront Dahil Altı Yeni Oyunu E3'te Tanıtacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ragnarok44

7.5.2014 10:16:34

+1
2. oyunda ağzım açık kalmıştı özellikle oyunun türkçe olması yüzünden 3 kere yeniden başlamıştım oyuna. 2. oyundan 35 kat büyük olması ağzımın sulanmasına sebep oldu diyebilirim :) artık ingilizce olarak idare edicez :)

pcrex

7.5.2014 09:23:46

+1
skyrim de ana konunun dışında ki yan görevler ana görevden farksızdı. pek çok oyuncu ana görevi bırakarak yan görevleri ana görevmiş gibi oynardı. ne oyundu be :) skyrimin yarısı kadar içerik olursa CD projekti öperim valla :D

zedan02

7.5.2014 07:47:22

+1
Skyrim bayağı büyük bir oyundu ve başka şeylerle ilgilenildiği için ana konu pek ağır basmıyordu.The Witcher ise tam tersiydi açık dünya değilde ana konu daha öncelikliydi ki ben bu yüzden witcher serisini çok severim.Umarım bu büyüklük ana konuya olan bağlılığı çok etkilemez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız