Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ten Yepyeni Görüntüler


 
     Epic Games'in efsane halinde getirdiği TPS oyunu Gears of War 3'ün yepyeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Oyuniçi çatışma sahnelerinin de yer aldığı bu net ekran görüntüleri grafiksel kalite hakkında ayrıntılı bilgi veriyor.
 
     Gears of War 2'den 1.5 yıl sonra geçen olayları konu alacak oyunda eski düşmanlarımız Locust'ların yanı sıra Lambent adlı yeni bir ırka karşı da mücadele edeceğiz. 
 
     Epic Games, Gears of War 3'te biraz daha gelişmiş grafiklerin yanı sıra hafif RPG öğelerinin de bulunacağını söylüyor. 8 Nisan'da piyasaya çıkacağı söylenen oyunun yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Genesis'in Devleri Steam Yolunda Killzone 3 , Gün Yüzüne Çıktı !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Victarion

3.8.2010 22:39:13

0
PC'ye de çıksaydı XBOX 360 satışları düşerdi. Sırf bu oyun için Xbox 360 alanların sayısı çok fazla. Yoksa Xbox 360'ın hiçbir özel yanı kalmayacaktı.

LostPower

22.5.2010 17:51:27

0
Ya biri bana şu soruyu çevaplasın.Bu oyunun ilki pc çıkmıştı sonradan xbox özel oldu peki neden ?microsfot daha çokmu para verdi,yoksa korsançılığa karşı bır hareketmiydi,microsoft bunu alen wake yaptı aynısını pc duyurdu sonra vazgecti,ne sacmalıyor bu adamlar,pc oyun çıkarmıcaksan bize ha bire yazılım satıp ne duruyorsun kardeşim...

.:SyLaR:.

22.5.2010 01:45:34

0
Herhalde ilk gören benim :) Epic games yine kendini aşmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız