Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone 3 , Gün Yüzüne Çıktı !

Oyunun E3 sunumunu merakla bekliyoruz.
E3 2010'a sayılı günler kala uzun süredir ortalarda dolaşan Killzone 3 söylentileri oyuna ait olan taramaların internete sızdırılması ile resmen doğrulanmış oldu.

Gamepro'nun yeni sayısından sızdırılan taramalarda Killzone 2'deki savaşın bu oyunla birlikte çok daha farklı boyutlara taşındığı gözler önüne seriliyor.

Taramalarına buradan göz atabileceğiniz Killzone 3 hakkındaki ilk detaylar ise şu şekilde sıralanıyor;

- Oyun evinizden çok uzaklardaki bir yerde sizi öldürmek isteyen ve sayıca sizden kat kat fazla olan düşmanlar tarafından çevrilmişsiniz hissini uyandırmayı hedefliyor.

- Oyunda Jet Pack kullanımı bulunuyor ve önemli bir yer tutuyor. ( Jet Pack'lerin üzerine yerleştirilmiş makineli tüfekler bulunduğunu da unutmayalım )

- Killzone 2 ile aynı grafik motorunu kullanan ( Uncharted serisinin yapımcısı Naughty Dog'un oyunun grafiklerini geliştirmek adına  Guerilla Games ile ortak bir çalışma yürüttüğünün açıklandığını da hatırlatmak isterim! )  oyunun ölçeği bir önceki oyuna göre daha büyük olacak.

- Oyunda Wasp isimli aynı anda birden fazla roket fırlatmanızı sağlayan yeni bir silah yer alıyor.

- Bir çok farklı bölümün yer alacağı açıklanan oyunda Kutup iklimine benzeyen bir yapıya sahip olan bölümlerin varlığına dikkat çekiliyor. Bunun yanısıra oyunda yüksek dozda aksiyonun bizleri beklediği de hatırlatılıyor.

- Oyunda yer alan bir bölümde Killzone 2'den tanıdığımız Captain Narville'ı kurtarmamız gerektiği belirtiliyor.

- Helgast Kültürünün gözler önüne serileceği oyunda yumruk yumruğa yapılan ölümcül dövüş sahnelerinin varlığından da söz ediliyor.

- Şuanda eksiksiz göründüğü belirtilen Killzone 3'ün 3D desteğiyle hazırlandığı ve bunun oyun deneyimini farklı boyutlara taşıdığı 3D deneyimi olduğunun da altı çiziliyor.

Sony'nin elindeki en büyük kozlarından birisi olarak tanımlayabileceğimiz Killzone 3 ile ilgili daha fazla bilginin E3 2010'da gözler önüne serileceğinden hiç şüphemiz yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Killzone 3 Guerilla Games Sony Fps
Gears of War 3'ten Yepyeni Görüntüler Alpha Protocol'ın Müzik Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

23.5.2010 12:15:32

0
En rekabetçi MP ödülünü bu oyun almadı mı ya... Ben mi yanlış hatırlıyorum...

lambshit

23.5.2010 00:23:35

0
enteresan problem sende heralde 2009 un en iyi multiplayeri seçildi bu oyun ben hayatımda bu kadar zevk aldığım bir multiplayer hatırlamıyorım şahsen xboxçıyım ama sırf bu oyun için ps3 aldım ve hala oynuyorum varsa oynayan arkadaşar "larkosman" psn nickim beklerim

Antrim

22.5.2010 22:44:01

0
iyi güzel bir oyun ama multiplayer bölümü hiç hoşuma gitmedi bakalım bi bu nasıl diye.ps3 de oyun alırkende iyi bir araştırma yaparım ve arkadaşlar sizi tebrik ediyorum yaptıgınız işte Türkiye 1.sizsiniz brovo türk inçelemeleri süper.

BSC Misafiri

22.5.2010 21:42:10

0
KillZone2 iki yıl önce çıkmıştı ve hala ondan daha iyi grafiklere sahip bir Fps oyunu gelmedi. KillZone3'den daha iyi bir oyun 2015'e kadar çıkmaz heralde

Frostmourne Hungers

22.5.2010 21:27:04

0
KZ2 hatırladığım kadarıyla mp sorunu yüzünden hayal kırıklığı yaratmıştı.Pekte bekleneni verememişti açıkçası.Bakalım 3. sü verebilecek mi ?

celalkd

22.5.2010 13:26:51

0
TAPTIĞIM OYUN!!! =) nasıl takas ettm killzone2yi off pişmanım!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone 3
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız