Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genesis'in Devleri Steam Yolunda

 

goldenaxe

 

    SEGA’nın Genesis konsoluna çıkan birbirinden bomba oyunlar Steam'e doğru yola çıktılar. 
 
    SEGA, bugün yaptığı duyuru ile klasik Genesis oyunlarını Steam ve diğer PC digital içeriklerini pazarlayan siteler için yayınlayacağını duyurdu.
 
    Başlangıç oyunları olarak, Golden Axe, Ecco the Dolphin, Comix Zone, Crack Down, Gain Ground, Shadow Dancer: The Secret of Shinobi, Sonic 3D Blast, Space Harrier II ve Vectorman'ın 1 Haziran'dan itibaren satışa sunulacağı açıklandı.  
 
    Oyunların her birinin 2.99 dolara satılacağını açıklayan SEGA'nın Avrupa kanadından Nick Pili bu klasik oyunların yeni oyunculara ulaşacak olmasından dolayı çok memnun olduğunu söyledi. 

   Çıkacak ilk oyunlara bakıldığında gerçekten o dönemin en çok talep gören oyunlarının seçildiği görülüyor. Daha çok oyunu bir sonraki aylarda görebileceğimiz belirtiliyor.
 
    Bu güzel kampanyanın yanısıra Steam'de şu sıralar "Sega Complete Pack" adında  Empire Total War, Football Manager 2010, Napoleon: Total War, Medieval Total War II (All Expansions), OutRun Coast 2 Coast, Rome Total War Gold, The Club, Universe at War, Virtua Tennis 2009 ve Aliens vs Predator'ınde aralarında bulunduğu birbirinden popüler SEGA oyunları yalnızca 89.99 dolardan alıcılarını bekliyor. Bu güzel indirim kampanyasının bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak SEGA Genesis Steam
SSF4'e "Tournament Mode" ve Yama Geliyor Gears of War 3'ten Yepyeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız