Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor

 
 
2K, The Gearbox Entertainment Company, Private Division ve Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive Software yeni bir işten çıkarma hamlesine başvuruyor. Açıklanan detaylara göre şirket iş gücünün yaklaşık %5'ini yani 600 çalışanını işten çıkaracağını aktarıyor.
 
Bazı projeler de iptal edilecek
 
 
 
Maliyet azaltma programının bir parçası olarak çıkarılmaya hazırlanan kişiler ile beraber toplamda 200 milyon dolara varan masraftan kaçınmak isteniyor. Çıkarılacak personellerin yanı sıra aynı zamanda şu anda geliştirilme aşamasında bulunan birkaç projenin de iptal edileceği belirtiliyor. Hangi projelerin iptal edileceği bilinmiyor.
 
Take-Two Interactive Software tarafından açıklanan detaylara göre gerçekleştirilecek olan işten çıkarma hamlesi, 165 milyon dolardan fazla yıllık tasarruf sağlayacak. İptal edilen projeler toplam masrafların 140 milyon dolarını oluşturacak. Diğer taraftan kıdem tazminatı ve çalışanlara ait maliyetlerin 35 milyon dolara kadar ulaşması bekleniyor. Take-Two ayrıca bazı ofis alanlarını da azaltacağını bildiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız