Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in DLC ve Güncellemeleri PC ve Konsola Aynı Anda Gelecek


 Rockstar'a göre GTA V için konsoldan gelen güncellemelerden sonra PC'ye de aynı güncelleme gelsin diye beklememiz gerekmeyecek, konsol ve PC'ye DLC'ler ve güncellemeler aynı anda gelecek.
 
Yapımcı John Macpherson, geliştirici takımın güncellemeleri aynı anda yayınlamayı düşündüğünü söylüyor ve ekliyor "Bölgelere göre konsollara gelecek güncelleme zamanları değişebilir ama PC bundan etkilenmeyecek. Konsola gelen güncelleme o bölgedeki PC versiyonuna da gelecek."
 
 Oyunun PC versiyonunun neden her zaman daha geç çıktığı sorulduğunda ise Macpherson, oyunun güncel versiyonunu PC'ye uyarlamanın daha fazla zaman aldığını belirtti. Bu zaman aralığının her versiyonda biraz daha aşağı çekildiğini ve her versiyonda mümkün olan en kısa zaman aralığını yakalayabilmek için GTA V takımının en iyi PC geliştiricileriyle çalıştığını açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Elder Scrolls Online'dan Beta Oyuncularına Ücretsiz Haftasonu Etkinliği Xbox One'ın Arayüzünü Hızlandırmak Microsoft'un Önceliklerinden Biri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tam35tr

9.4.2015 22:45:44

0
Hocam zaten bu yapılanın bende yanlış olduğunu düşünüyorum.Ben Rockstar'a empati kurduğumuzda durumun nedenini tahmin ettim.Ayrıca steamdeki ve genel platformlardaki satışlar gösteriyor ki insanlar beklemekten yorulmuş bir an önce oynamak istiyorlar.Yani sizin hevesiniz kırılmış olabilir ama genelin durum tersi gibi.

esmerbuyucu

9.4.2015 17:21:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq gta serisinde pc'ye en geç çıkardıkları oyun oldu saçmalamasınlar. daha oyunu yapmaya başladıkları andan itibaren pc'ye çıkacağı belli. onu geçtim konsola oyunu zaten pc'lerde yapıyorsun neyin kafasındasın. konsol firmalarının kölesi olduk demiyorda lafı geveliyor.
Çin'de üretilen ürünler Çin'de satılmayıp gelişmiş 1. sınıf ülkelerde satılıyor

BSC Misafiri

9.4.2015 14:25:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Anlasilan yeterince Önsiparis (Pre-Order) gelmis.
Evet Biraz Yüzleride Kızarmıştır İnşallah ve Bizde Beklediğimiz ve Hakkımız Olan Stabiliteyi Alırsak Alışveriş tam anlamıyla Tamamlanmış Olacak Düşünün konsolcuların Korsancı Diye ezberci Cığırkan gibi Ağazlarına Türkü Yaptıkları Platform Dün Akşam Saati R** Sunucularını Offline Etti.. ve bu sadece Yarısı Hatta 3. parti orj Link leri Saymıyorum..

Sir Maximus is BACK

9.4.2015 11:14:15

+1
artık bi zahmet gelsin 2 sene olmuş R*

KuvvetMira27

9.4.2015 10:15:16

+1
' Bu zaman aralığının her versiyonda biraz daha aşağı çekildiğini ve her versiyonda mümkün olan en kısa zaman aralığını yakalayabilmek için GTA V takımının en iyi PC geliştiricileriyle çalıştığını açıkladı. ' bu nasıl bi açıklamadır her oyunda biraz daha aşağı çekmişler Gta 6da o zaman konsoldan 2 sene sonra çıkar tahminen her oyunda arttı halbuki...

Cpt. Miller

9.4.2015 08:43:32

0
Aycrıca DLC'ler ücretsiz olacakmış.

RealArek

9.4.2015 06:26:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq gta serisinde pc'ye en geç çıkardıkları oyun oldu saçmalamasınlar. daha oyunu yapmaya başladıkları andan itibaren pc'ye çıkacağı belli. onu geçtim konsola oyunu zaten pc'lerde yapıyorsun neyin kafasındasın. konsol firmalarının kölesi olduk demiyorda lafı geveliyor.
Aynen sana katılıyorum.

lostlast

9.4.2015 04:29:35

0
Gelsin de bi

#Gakko_

9.4.2015 03:37:12

-1
Hocam bu bekleyiş bilgisayar oyuncularının heyecanını arttırmak yerine, resmen söndürdü bence. BSC'de oyunun incelemesini seyrettiğim gün resmen ağzımın suyu akmıştı. Şimdi çıkan haberleri okurken inanın en ufak bir heyecan hissetmiyorum. Yaptıkları yatırımın karşılığını almak isterler elbet, ama bu kadar süründürmenin de alemi yok yani. Bilgisayarda korsanın yaygın olması sebep gösteriliyor bu duruma. Doğrudur. İtirazım yok, ama aynı anda bütün ortamlara oyun çıkaran yapımcılar aptallar o zaman? CD Red, Rocksteady, Ubisoft bilmem kim... Bunlar da ilk başta konsollara çıkartsınlar o zaman oyunlarını. Biz bekleriz nasıl olsa. Uzun sözün kısası; oyunun çıkmasını iki yıl beklediysem, Humble Bundle gibi ortamlarda satılacağı günleri de beklerim ben bilgisayar oyuncusu olarak.

atheet

9.4.2015 01:57:36

0
Adam gta 4, l.a. noire ve max payne 3 gibi çok güzel portları yapan aynı gurup yaptı dedi adam hiç gta 4 veya l.a. noire oynamamış herhalde pc de mp3 güzel ama adama güvenim kalmadı.
quote:

We want each version of the game to be the best it can possibly be, and that means having the core members of the original GTA V team working closely with the best PC developers from across all Rockstar studios--the same crew that did great work on the PC versions of Max Payne 3, L.A. Noire and GTA IV.

Tam35tr

9.4.2015 01:51:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq gta serisinde pc'ye en geç çıkardıkları oyun oldu saçmalamasınlar. daha oyunu yapmaya başladıkları andan itibaren pc'ye çıkacağı belli. onu geçtim konsola oyunu zaten pc'lerde yapıyorsun neyin kafasındasın. konsol firmalarının kölesi olduk demiyorda lafı geveliyor.
Tamam haklısın yorumuna katılıyorum ama onlar açısından düşünürsekte para nerde yatırım orda mantığı bence.Konsolda oyun satış rakamları belli,adamlar inanılmaz para kazandı eski ve yeni nesil konsol versiyonlarından.Ben bilgisayara geç çıkmasına sevinenlerden değilim yanlış anlaşılmasın.Ben her platformun kendi güzelliği olduğunu düşünen biriyim.Ama herkes para kazanmak için bir ürün ortaya koyuyor sonuçta.Ve bence geç çıkarmalarının sebebi hem konsollarda parayı vurmak hemde bilgisayar kullanıcılarının hevesini arttırarak ve sabrını zorlayarak satışları bilgisayar platformunda da güzel yerlere çekmek gibi düşünüyorum...

MonacoDoom

9.4.2015 01:09:15

+1
R* pre-order'lar sayesinde paranın kokusunu aldı, şu konsola önce çıkarma olayını kaldırsın artık...

ardaq

9.4.2015 01:08:29

+1
gta serisinde pc'ye en geç çıkardıkları oyun oldu saçmalamasınlar. daha oyunu yapmaya başladıkları andan itibaren pc'ye çıkacağı belli. onu geçtim konsola oyunu zaten pc'lerde yapıyorsun neyin kafasındasın. konsol firmalarının kölesi olduk demiyorda lafı geveliyor.

Viky

9.4.2015 00:52:40

+1
bu oyunu kutulu alıp arşiv yapıcam.Zaten kutulu oyun hastasıyım.CDyi eline alıp koklayacaksın oyunu hissedeceksin :D

alike03

9.4.2015 00:48:19

+2
Anlasilan yeterince Önsiparis (Pre-Order) gelmis.

Fuusrodah

9.4.2015 00:36:57

+1
Gel 14 Nisan Gel..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız