Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Futurama'nın Mobil Oyunu Hakkında İlk Detaylar Geldi


      Fox Digital Entertainment, yaz mevsiminde mobil platformlar için bir Futurama oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurmuştu. Bu yeni oyun hakkında ilk detaylar gelmeye başladı.
 
     İlk olarak Futurama: Release the Drones olarak duyurulan oyunun ismi Futurama: Game of Drones olarak değiştirildi. Yapımda Planet Express ekibiyle tehlikeli bir yolculuğa çıkıp dengesiz ticarete karşı savaşıyoruz. Belirli paketleri yerlerine ulaştırmak için oyunda kargo dronelarını birleştireceğiz. 
 
     Futurama: Game of Drones'un geliştirici kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Daha önce Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us gibi oyunlarda görev alan senarist Dave Grossman, Game of Thrones: Ascend'in senaristi Jonathon Meyers; oyunun yapım ekibinde bulunuyor. Yapım hakkında henüz bir çıkış aralığı verilmediği gibi oyunun oynaması ücretsiz olup olmayacağı konusunda da bir açıklama yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Futurama Futurama: Release the Drones mobil ios android windows phone animasyon dizi tv 21. centuries
Just Cause 3'ün PC'deki Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Take-Two: "Bioshock Serisi Firmamızın Tartışmasız Kalıcı Serilerinden"

c N w r

24.11.2015 13:34:14

+1
Hala yayından kaldırılmasına üzülüyorum. Beklemedeyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Futurama: Release the Drones
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız