Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software, Bloodborne'da da Oyuncuları Trolledi

Miyazaki eminiz diğer oyunlarında da benzer şeyler yapacaktır

     Hatırlarsanız Dark Souls'ta oyuncuları trollemişti. Oyunun başında hediye edilen bir eşya (pendant) belki hikayede bir işe yarar diye oyuncular tarafından alınıyordu. Buna karşın Hidetaka Miyazaki oyunun piyasaya çıkmasının ardından uzun süre sonra bunun oyuncuları merakta bırakmak amacıyla (hatta trollemek) oyuna koyulduğunu, hiçbir işe yaramadığını açıklamıştı.
 
     Şimdi Bloodborne'da da insanları merak içinde bırakan kapıların gizemi çözüldü. Oyun boyunca benim de sık sık "acaba nasıl açılıyor, NG Plus'ta mı açılır ki" sorularını sormama sebep olan gizemli ve kilitli kapıların gizemi çözüldü.
 
    Aslında bu kapıların bir kestirmeye ait olduklarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Yani DLC'ye giden yol veya içinde gizemli nesnelerin olduğu bir odaya ait değil bu kapılar. Peki, Hidetaka Miyazaki sadece bir kestirme olan bu kapıları neden kapalı bırakmış. Ortak kanı, oyuncuların yine trollendiği.
 
    Güncelleme: Bazı oyuncular Bloodborne'un piyasaya sürülmeden önceki deneme sürümünde o kestirme kapının açıldığını bildiriliyor. Yine de kapının neden tamamen kapatıldığı hala bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
"Total War: Warhammer, Tarihsel Total War Oyunlarının Gelişimini Etkilemeyecek" Microsoft, The Witcher 3'ün PC Videosunu Kullandığı İçin Özür Diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

addidas_85

23.4.2015 20:10:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3 http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-23-microsoft-apologises-for-using-pc-footage-in-xbox-one-witcher-3-trailer yayınlanan video pc versiyonundanmış.
Para herkesi bozar kardeş, bunları da bozmuş o yüzden kızmaya bile gerek yok

BSC Misafiri

23.4.2015 15:12:37

0
Dark souls'daki pendant bir işe yarıyordu nası yaramıyordu anlamadim?

legendwarior3

23.4.2015 12:19:07

0
http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-23-microsoft-apologises-for-using-pc-footage-in-xbox-one-witcher-3-trailer yayınlanan video pc versiyonundanmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız