Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Nights at Freddy’s: Into The Pit Oynanışı Sızdırıldı!

 
 
Five Nights at Freddy's serisini başka bir yöne çevirecek olan Into the Pit oyunundan çeşitli oynanış görüntüleri sızdırıldı. Şu anda YouTube üzerinden yayınlanan bir dakikalık video içerisinde oyunun belli bir kısmı bizlere aktarılıyor. Ancak biz burada oyunun oynanış kısmını paylaşmamayı tercih ediyoruz.
 
Seriyi başka bir noktaya getirmeyi hedefliyor 
 
 
 
Five Nights at Freddy's: Into the Pit seriyi gerçekten de başka bir noktaya getirmeyi hedefliyor. 8 bitlik macera ve korku deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyunun 2024'ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Nitekim ortaya çıkan bilgilere göre serinin 10. yıl dönümünde yani 8 Ağustos 2024'te çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
8 bitlik, 2 boyutlu bir macera korku deneyimine adım atabileceğimiz oyun hakkında şu an için pek fazla bilgi bulunmuyor. Ortaya çıkan tüm bilgileri sizlere aktarıyor ve şu anda sizler gibi bizi de beklemeye koyuyoruz. Nostalji bir hissiyat yaşayabileceğimiz bu yapım bakalım bizlere neler sunacak? Hep birlikte göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Five Nights at Freddy's pc bağımsız korku steam android mobil google play
Tekken 8 için Devil Jin Oynanış Fragmanı Yayınlandı The Finals için 1.5.5 Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız