Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XII: Remake Söylentileri Kesin Bir Dille Yalanlandı


       Geçtiğimiz gün sizlere Final Fantasy XII Remake'in duyurulduğunu aktarmıştık. Final Fantasy serisinden müziklerin çalındığı Distant World konserinde yapılan bu duyuru serinin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ne yazık ki bizzat duyuruyu yapan Arnie Roth, tüm bunların yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu Facebook üzerinden yayınladığı açıklamada dile getirdi.
 
       Roth, açıklamasında şu cümlelere yer verdi:
"Oyunun hayranları tarafından gelen yorumların üzerine cumartesi günü Pittsburgh'taki Final Fantasy'den Müzikler: Distant Worlds konserinde yapılan açıklamayı düzeltmek istiyorum.  Hitoshi Sakimoto ile olan konuşmaların ardından Final Fantasy XII'den müziklerin çalınacağı yeni konser aranjmanının kastedildiği "remake" kelimesi sahnede yapılan duyurular sırasında ne yazık ki yanlışlıkla kullanıldı. Neden olduğumuz tüm karışıklıklar için canıgönülden özür diliyoruz."
 
       Böylelikle serinin güzel oyunlarından birini tekrar görmek isteyen oyuncuları umutlandıran duyurunun sadece bir yanlış anlaşılma olduğu kesinleşmiş oluyor. Yine de önümüzdeki yıllarda Square Enix Final Fantasy XII'yi remake olarak oyuncuların karşısına sunabilir. Bu konudaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Final Fantasy VII Final Fantasy square enix ps4 remake Final Fantasy VII: Remake playstation 4
Rocket League Diğer Platformlara da Gelecek MGS V: Phantom Pain'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

4.8.2015 07:44:17

0
Oyun remake değil ama remastered olarak gelecektir bence. Daha öncede bununla ilgili dedikodular olmuştu, FFX/X-2 üzerine bunu yapmamaları hata olur.

# Ace #

4.8.2015 04:19:18

-1
FF 10 bile remake gelmedi bunu yapmaları saçma olurdu. Ben ff 12'yi seri içinde kendi adıma çok seviyorum ama remake gelmesi imkansıza yakındı. Hani remaster dense neyse derdimde. Ayrıca oyunu en azından remake havasında hele iyi bir sisteminiz varsa 2k-4k çözünürlükte pcsx2 emulator ile pc'de zevkle oynama şansınız var tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız