Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League Diğer Platformlara da Gelecek


    Son dönemin popüler oyunlarından Rocket League'i şimdilik sadece PC ve PS4'te gördük. Yapılan bir röportaj sırasında Psyonix'in pazarlama yöneticisi Jeremy Dunham, Rocket League'in diğer platformlara da geleceğini açıkladı.
 
    Henüz bir platform ismi söylemeyen Dunham, "Stüdyo olarak diğer platformlar konusunda araştırmalarımız sürüyor. Rocket League kesinlikle, yüzde yüz olarak diğer platformlara da çıkacak. Oyunun çıkış dönemi çok iyi geçti ve şu an ekibimizi genişletebilecek seviyedeyiz. Dolayısıyla yapabileceklerimizi de genişletmek istiyoruz. Yine de oyunun hangi platformlara geleceği hakkında şimdilik bir açıklama yapamam." sözlerini söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalara ek olarak Jeremy Dunham, Rocket League'in ilk olarak PC ve PS4'e çıkmasının tek nedeninin oyunu 12 kişilik bir ekibin yapmış olmasından kaynaklandığını, ortada bir anlaşmanın olmadığını söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Star Wars: Battlefront'tan Kısa Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı Final Fantasy XII: Remake Söylentileri Kesin Bir Dille Yalanlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2015 23:43:27

0
Oyunun bu kadar popüler olacağını tahmin etmedikleri için fazla masrafa girmedik demenin bir başka yolu. Ama helal olsun kim düşündüyse farklı ve eğlenceli bir oyun yapılmış. Yazı içeriğinin çok fazla olmadığı bu oyunda daha fazla ülke dili koyabilirlerdi bence Türkçe de olsaydı keşke.

BSC Misafiri

4.8.2015 12:05:22

0
gelecek diğer platformlara da cross play yaparsak tadından yenmez gelin tanış olalım xbox wiiu(ya da nx) ps4 ve pc zor mu acaba bunların arasında cross play

BSC Misafiri

4.8.2015 12:04:04

0
valla plus la gelsmesede alıcaktım iyi olmuştu ve şimdi xbox a da gelicek ama cross play olurmu bilemem :)

Galatas4ray

4.8.2015 10:40:16

+1
Bu oyunu mobile çıkarsınlar rekor kırmazsa bende bişe bilmiyorum.

bozcan

4.8.2015 10:35:16

0
Bu zevkten kimse mahrum kalmamalı :)

tvdoynr

4.8.2015 10:17:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 neden xbox 1 değil de ps4. Sony bağımsız yapımcılara desteğini microsoftan daha iyi gösteriyor
+1

michael01

4.8.2015 02:13:34

+2
neden xbox 1 değil de ps4. Sony bağımsız yapımcılara desteğini microsoftan daha iyi gösteriyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız