Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout New Vegas'ta Alışveriş Zamanı


     Fallout New Vegas geçtiğimiz hafta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yaptı. Fallout 3'ün yarattığı etkiden ziyade oyunda bulunan ilginç hatalar ile karşımıza çıkan oyun, bu hatalar ile daha uzun bir süre konuşulacağa benziyor.
 
     Şimdiye dek oyunda genelde grafiksel hatalar ile karşılaşmıştık. Gözleri yanaklarında olan köpekler, kafaları dönen insanlar derken New Vegas geniş bir hata silsilesi ile karşımıza çıktı. Bugün ortaya çıkan hata ise yapay zeka ile ilgili. Aslında bu duruma birazda kurnazlık diyebiliriz, çünkü bu hata kolay kolay bulunabilecek bir hata değil.
 
     Fallout serisini oynayanların bildiği gibi oyunda çalma durumları da bulunuyor. Yani insanların veya Ghoulların olduğu bir mekanda onlara ait birşeyi veya bir satıcı önünden sattığı malzemeyi çalarsanız, ortalık bir anda savaş alanına dönebiliyor. New Vegas'ı oynayan bir oyuncu kimse görmediği anda aldığı bir kova ile satıcının önünden bu malzemeleri tereyağından bir kıl çeker gibi çalıyor. Bu hatanın videosunu da çeken kullanıcı bu görünümü ile marketten sepetine eşya dolduran birini anımsatıyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Scarecrow, DC universe Online Kadrosuna Eklendi Gamespot'tan 1 Saatlik Kinect Programı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.11.2010 08:48:58

0
iğrenç bi oyun dienler lütfen saçmalayayın 1000 yılda bir geliyo böle rpg ler ve atmosferi çok ii yansıtmış bir oyun

serhadinyo

28.10.2010 18:53:27

0
arkadaşlar denedim oluyor supermiş artık mermi için savaşmaya gerek yok

BSC Misafiri

27.10.2010 18:38:58

0
Ne kadar saçma sapan da olsa(zaten kesinlikle değil) Fallout ismi geçtimi kötü bir şey söylemek için en az 2 defa düşünmelisin bence.

Repercussion

27.10.2010 17:08:27

0
Oyunu saçma bulan arkadaş. Acaba hangi RPG oyununda bu kadar gerçekçi hissetti o atmosferi? Yada yeni bir oyuncu olduğundan Fallout nedir bilmiyor. New Vegas'ın Hardcore modu bile devrim niteliğinde RPG oyunlar için.

BSC Misafiri

27.10.2010 16:44:11

0
bu tarz bi bug bnce çok önemli değil fallout çok çook güzel bir seri ve bnde wayward son gibi merak ettim lost powera göre saçma olmayan oyun nedir oyun bu her şey gerçek olmak zorunda değil saçma bulduysan saçmadır gerçek hayat için ama bu oyun ki bnce bu oyun saçmada değil

Wayward Son

27.10.2010 16:11:30

0
LostPower'a göre saçma olmayan oyun nedir merak ettim

LostPower

27.10.2010 16:04:24

0
zaten sacma sapan bir oyundu buda tuzu biberi oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız