Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Tarz FPS Oyunu Strafe İçin Gerekli Bağış Toplandı


    Doom, Quake ve Wolfenstein 3D gibi eski tarz FPS oyunlarından esinlenen Strafe, ilk videosuyla beraber oldukça ilgi çekmişti. Pixel Titans'ın Kickstarter'da sunduğu Strafe için gerekli bağış miktarı toplandı.
 
    Yapımcı ekip geride bıraktığımız gün itibariyle Strafe için 185 bin dolarlık bağışı topladı ve şu an için 200 bin dolara yaklaşmış durumda. Bunu kutlamak için ekip, MLG parodileri tarzında çılgınca bir video daha yayınladı.
 
    Eh, Kickstarter'daki birçok oyun projesinde olduğu gibi Pixel Titans bağış toplamaya yeni hedeflerle beraber devam ediyor. Belirtilenlere göre eğer bağış miktarı 250 bin doları geçerse Strafe'e co-op desteği gelecek. Seviye 325 bin dolara çıkarsa da oyun için mod araçları yayınlanacak.
 
    Oyunun Kickstarter'daki bağış toplama sürecinin bitmesine sadece 14 saat kaldı. Ancak 14 saatin sonrasında ekip PayPal üzerinden bağış toplamaya devam edecek. Strafe'in Kickstarter sayfasına buradan, yeni videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Strafe Quake Doom Wolfenstein Pixel Titans FPS Arcade
DmC: Definitive Edition'ın Yeni Oyun Modu Turbo için Bir Video Paylaşıldı Paradox Interactive World of Tanks Fırsatını Kaçırmış

einhander

19.2.2015 02:54:11

0
pıksel grafıklerı ılgımı cekmedı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Strafe
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız