Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor

 
 
Eski Blizzard başkanı Mike Ybarra, oyuncuların oyunu tamamladıktan sonra geliştiricilere bağış yapmaları gerektiğini öne sürdü. Twitter platformu üzerinde yayınladığı yeni bir gönderi ile beraber Ybarra dikkatleri üzerine çekti.
 
Ybarra'nın teklifi bazı oyuncuların tepkisin çekti
 
 
Gönderi içerisinde çeşitli detaylar yer aldı ve genel olarak oyuncuların hoşnut kaldığı projelere ekstra ödeme yapması gerektiği ve geliştiricilere teşvik için bahşişte bulunmalarını önerdi. Ybarra aynı gönderide "çoğu kişinin bu fikirden hoşlanmayacağını" da belirtti.
 
Nihayetinde oyunu zor alabilen oyuncular elbette bu sistemin dışında tutulması gerekiyor. Genel olarak bakıldığında bu tarz durumlar kişinin içinde bulunduğu sosyal statüye ve ekonomik durumuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Elbette sistem şu anda resmi olarak yanıt bulmuyor ve özellikle bağımsız geliştiricilerin bu tarz bahşiş durumlarından yararlanması beklenebilir.
 
Öte yandan bazı bağımsız projeler bağış usulü ile beraber geliştirilme aşamasında yer alıyor ve toplanan bağışlarla projenin yayınlanması bekleniyor. Peki siz bu bahşiş veya bağış konusu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sevdiğiniz oyunlara bağış yapmak ister miydiniz, yoksa zaten ben paramı verdim bu kadarı yeterli mi diyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

17.4.2024 21:14:38

0
Ybarra Ybarra konuşma! :D

Dhalsim

17.4.2024 15:57:04

+2
akpli herhalde.. verdikçe istiyor, yedikçe yiyiyorlar. bağış yapacak olsam gider hayır kurumuna bağış yaparım ?! dur bi la ülkede onlar da yiyici.. kime bağış yapıcan.. hepsi yiyici olmuş. sadaka vereyim diyorsun onlar da yiyici. bırak oyuna bağışı.. düşmüşe bağış yapacaksan elden gerçekten ihtiyacı olana vereceksin..aracı varsa ben yokum

BSC Misafiri

17.4.2024 14:08:16

0
bende oyun programcisiyim, bu kan emicilere 5 kurus vermeyin, butun para ceo lara managerlara gidecek, alt calisanlarda kovulmadigi icin kendini sansli hissetsin. bagis yapmak istiyorsaniz en az parayi kazanan QA calisanlarini credits ve linkedinden bulun onlara verin. utanmaz herifler ya. patron cikip bagistan bahsediyor. siz once aldiginiz milyonlarca dolar maastan vazgecinde programcilara qa cilere daha cok verin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız