Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA FC 24'te Topu Elinizle Taşımanızı Sağlayan Bir Sorun Düzeltildi!

 
 
Electronic Arts, futbol oyunu EA FC 24 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme sayesinde oyuncuların topu elleriyle alıp ağlara koşmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Bu sorun elbette oyuncuların dikkatini çeken ve bir hayli komik bir hata olarak karşımıza çıkıyor. 
 
EA FC 24'te yer alan hatalar oyuncuları güldürüyor
 
 
 
Her sene farklı hatalarla beraber karşımıza çıkan futbol serisi EA FC (eski adıyla FIFA) bu sene de birçok hatadan muzdarip. Teknik direktörlerin yarısının gözükmemesinden topu sürekli kaptıran oyunculara kadar farklı farklı hatalar ile karşımıza çıkan oyunda bu sefer topu elimize alabildiğimiz ve gol atabildiğimiz bir sorun vardı. Şimdi ise bu sorun yeni bir güncelleme ile ortadan kaldırıldı.
 
EA FC 24 şu anda Steam üzerinde "karışık" etiketine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından eleştirilen noktaların bulunduğu yeni sezonda özellikle kadın oyuncuların paketlere dahil edilmesi oyuncular kanadında bir hayli yankı uyandırdı. Bu doğrultuda oyuncular kadın futbolcuların ayrı bir pakette olmasını savunuyor.
 
EA FC 24 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Alan Wake 2'nin RTX 4080'li PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Persona 3 Reload Detayları: Yurt Hayatı, Sosyal Aktiviteler ve İstatistikler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız