Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma II için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Capcom, aksiyon rol yapma oyunu  Dragon's Dogma II için yeni bir fragman ve yeni ekran görüntüleri yayınladı. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için yayınlanacağını doğruladı. Dragon's Dogma II'nin şu anda bir herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
Dragon’s Dogma II için yeni ekran görüntüleri geldi
 
 
 
2012'de piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu klasik Dragon's Dogma'nın merakla beklenen devam oyunu Dragon's Dogma II, üst düzey bir oyun deneyimini aktarmayı hedefliyor. 2. oyunda yeni fizikler, karakter yapay zekası, iyileştirilmiş oyun deneyimi ve daha fazlası bizleri bekliyor. Capcom'un RE ENGINE oyun motoruyla geliştirilen devam oyununda yüksek grafikler yer alıyor.
 
Tek oyunculu hikaye odaklı aksiyon rol yapma oyun deneyimine sahip Dragon’s Dogma II dünyasında çeşitli seçimler yapabiliyor ve gidişata yön verebiliyoruz. Bu dünyada her yaptığımız eylemin bir sonucu oluyor ve biz de buna göre kendi stratejimizi ve planımızı oluşturmaya başlıyoruz.
 
Farklı farklı silahları seçebileceğimiz ve bu silahlarla beraber tehlikeleri ortadan kaldırabileceğimiz devam oyununun ekran görüntülerini aşağıdan görebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon’s Dogma II ekran görüntüleri yeni
Jim Ryan Spider-Man 2'nin tam bir PS5 oyunu olacağını yineledi Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni oynanış fragmanı yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RocK__StaR

26.5.2023 01:31:02

0
Yennefere benzeyen karakter var o dikkatimi çekti

Jer Aders

26.5.2023 00:28:58

0
İlk oyunu şahsına münhasır eşsiz bir oyundu. Party sistemi ile oynamamıza izin veren ve izometrik olmayan nadir rpglerdendi.Dragon Age gibi aynı.En belirgin özelliğin lakin combat sistemiydi. Büyüler göz alıcı ve güçlü, ve skiller doyurucuydu.Düşmanların uzuvlarına tutunup saldırılar yapmamıza da izin veriyordu.Kesinlikle farklı bir deneyim sunmuştu bizlere çıktığı yıl.Bu yüzden ikinci oyunu da merakla bekliyorum. Ayrıca önümüzdeki birkaç yıl RPG severler için cennet gibi geçecek gibi geliyor, Dragon Age 4, Dragon's Dogma 2 ve yeni Witcher'lar. Özellikle ilk witcher'ın remake'ıni de çok merak ediyorum. Unreal Engine 5 ile gelecek demişlerdi yanılmıyorsam. Neyse fazla konuştum bir rpg sever olarak heyecanlandım sanırsam.Bekliyoruz bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız