Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkstalkers: Resurrection'ın Satışları Kötü


     Darkstalker: Resurrection'ı duyurmadan önce sürekli oyunculara böyle bir oyun isteyip istemediklerini soran Capcom, daha sonra HD görsel desteğiyle bu oyunu piyasaya sürmüştü. Anlaşılan işler beklendiği gibi gitmiyor.
 
     Capcom Amerika Başkan Yardımcısı Christian Svensson'ın açıklamasına göre Darkstalkers: Resurrection'ın satışları hayal kırıklığı. Mart ayındaki PSN satışları listesinde yeteri derecede yukarıda yer alamadıklarını söyleyen Svensson, bu oyunun firmasının şimdiye kadarki en iyi yeniden yayınlanan dövüş oyunu olduğunu da belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkstalkers Darkstalkers Resurrection Night Warriors: Darkstalkers Revenge Darkstalkers 3 dövüş capcom psn xbla playstation network xbox live arcade
Resident Evil: Revelations için 4 DLC Gelecek Microsoft, O Adamın İşine Son Verdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.4.2013 16:57:51

0
1 milyon imza kampayası başarısız oldu .Bu son gelişmede gösterdi ki Darkstalkers serisi gerçekten bitti. SF 5 ile kendimizi teselli ederiz artık .

cihandark

11.4.2013 16:19:34

0
capcom yeter artık ya ticaret hayatın boyunca yaptığın 2 oyun var onlarında bokunu çıkardın hd hdremix süper hd turbo mega ultra mantığı ile insanları tırtıklamayı bırak oyun yap insanlar sizden yeni bir darkstalkers istedi siz gittiniz hd revizyon ile yüzyıllık oyunu piyasaya sürdünüz birde ağlıyorsunuz

Nightmare_00

11.4.2013 14:55:56

0
Capcom iyice komikleşmeye başladı , hem yeni bir oyun yapma hemde şikayet et valla dünya ne güzelmiş böyle:)

BSC Misafiri

11.4.2013 12:57:42

0
diger oyunlarla alakal idegil bu mevzu konumuz Darkstalkers gir forumlara oku neden bu oyunun satislari dusuk en basiti bak bir youtube vidoelarinin altina cunku insanlar bu seriden yeni bir oyun bekliyordu hala da bekliyor. senin söyledigin 3ds´ten oyun port etmek bir yere kadar kerkes sevmez öyle seyleri.

emin-hawk

11.4.2013 12:25:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bunun nedeni cok acik degil mi. Insanlar yeni oyun istiyordu hala da istiyor, adamlar eski oyunu isitip önlerine koydular. Capcom"um da anlamak zor yap yeni oyun al parani.
Yeni oyuna bile gerek yok 3DS e çıkan oyunları port et HD olarak , başta monster hunter olmak üzere bak nası akıyo paralar... Ya Bana PS3 te monster hunter var fiyatı 1000 lira desinler almazsam adam değilim acaip bi fanatikliğim ve zayıflığım var bu oyuna karşı.

BSC Misafiri

11.4.2013 11:24:06

0
Bunun nedeni cok acik degil mi. Insanlar yeni oyun istiyordu hala da istiyor, adamlar eski oyunu isitip önlerine koydular. Capcom"um da anlamak zor yap yeni oyun al parani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkstalkers Resurrection
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız